Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
válasz
Kiskutya
üzenetére
Egyiket sem láttam élőben, DE:
-C715 esetén ha jól emlékszem akár itt topikon belül is volt panasz mozgásmegjelenítésre, de neked ezzel nem volt gondod (amúgy egyszer találtam egy nagyon részletes C715 tesztet, ahol leírták, hogy bizony van benne interpoláció (valószínűleg nagyon jó algoritmussal), de nem állítható), vagyis "szerencsés" vagy és kevésbé látod a 60Hz hiányait (bárcsak Én se látnám
)
-LD-t tekintve meg az eddig olvasottak alapján a C715 is egy igen korrekt készülék és a most olvasott tesztek alapján a C728-nál hiába az ~1000 miniLED mégis van homogenitás probléma
100 szónak is 1 a vége: Ha nem tervezel pl méretet növelni 65-ről 75-re, akkor szerintem kérdéses a váltás értelme
Félre ne értsd, eszem ágában sincs lebeszélni róla......sőt, ismerem az "érzést" 
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Philips LCD és LED TV-k
- VR topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robotporszívók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
Félre ne értsd, eszem ágában sincs lebeszélni róla......sőt, ismerem az "érzést" 
Vhiktor