Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- .LnB: Az új király! The Witcher 3-ról, a magam módján.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swenk
aktív tag
válasz
classic B
üzenetére
Miután nekem még soha nem jött Ota frissítés, elkezdtem én frissíteni, tettem oda-vissza fw-ket, baj nélkül, és teszem is, ha van és kell. Hasonlót sem a Samsunggal, sem az Lg-vel nem tudnám.
Ezeknél eszembe sem jutott, hogy én kavarjak. Olyannak kellett elfogadnom, amilyen volt. Kapod, amit kapsz, választhatsz néhány alkalmazásból és annyi. Ha tetszik, jó, hanem, hát.....Érdekes, hogy senki sem szidja ezeket a tv-ket: nem tudja DV-t, nem baj stb.A TCL ennél sokkal nyitottabb, talán ezért sokkal nagyobbak az elvárások, és erősebb a fikázás. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Assetto Corsa Competizione
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Synology NAS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezeknél eszembe sem jutott, hogy én kavarjak. Olyannak kellett elfogadnom, amilyen volt. Kapod, amit kapsz, választhatsz néhány alkalmazásból és annyi. Ha tetszik, jó, hanem, hát.....Érdekes, hogy senki sem szidja ezeket a tv-ket: nem tudja DV-t, nem baj stb.A TCL ennél sokkal nyitottabb, talán ezért sokkal nagyobbak az elvárások, és erősebb a fikázás. Szerintem.
Vhiktor