- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
redati
tag
válasz
arnocost #393 üzenetére
Nekem nem ez a típus van, de a fórumot az eleje óta követve, azt merem mondani, hogy a képminőséggel ezen az árszinten szinte mindenki elégedett. Az Androidnak vannak hibái, van akinél egész jól működik ( nálam is jól megy 55dp660), van akinél meg akadozik. A HD audió jeleket tudja dekódolni, de kiküldeni az erősítőnek a HDMI arc szabványból adódóan csak dolby digital vagy DTS formátumban lehetséges, vagy optikán ugyan ez. Erre is lesz majd új szabvány az Earc . De ez még nem tudja. Talán a legújabb LG oled-nanocell szériában benne van. Illetve az erősítőnek is tudnia kell majd az Earc szabványt. Nem tudom hogy ilyen van-e már a piacon. Ár arány értékben sztem kitűnő választás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest