Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hunner

senior tag

válasz roti86 #38326 üzenetére

Az én C855 tévémhez RC933-at adtak, de annak más a layoutja meg nem is háttérvilágítós, ez fix.

Viszont én megpróbáltam CSI helyszínelni kicsit, szerintem a felirat RC933A
    Ami így neten keresgélve a tesztben látható gombkiosztásnak is megfelel, sajnos azt nem láttam sehol ahol megerősítené bármilyen oldal, hogy backlit amit találtam, de hátha tovább tudtok kutakodni.

a data.report-on láttam product pdf-eket, ott pl az látszik hogy C7K és C8K modellekhez pl ezt adják bizonyos régiókban (tech sheetek feltöltve) C9K-ról nincs fenn semmi ilyesmi viszont, de gyanús hogy 933 variánsról beszélünk.

• Steve2006

tag

válasz roti86 #38326 üzenetére

Ebből én sem látom, de nekem egy picit mást válaszolt az MI (Gemini).

A TCL 65C9K prémium kategóriás QD-MiniLED televízióhoz egy modern, mozgásra a háttérvilágítást bekapcsoló, intelligens távirányító tartozik, amely a TCL RC9 sorozat tagja. Ez a sorozat a gyártó legfejlettebb távirányítóit foglalja magában, és elnyerte a rangos iF Design és Red Dot Design díjakat is.

Bár a TCL hivatalosan az "RC9 sorozatú" intelligens távirányítóként hivatkozik rá, a pontos modellazonosító, amely a 65C9K készülékkel érkezik, jellemzően a TCL RC902V egy speciális változata. A bolti forgalomban és a cserealkatrészek piacán többféle RC902V variáns (pl. FMR1, FMR2) is elérhető, amelyek funkcionalitásukban és a dedikált gyorsgombokban (pl. Netflix, YouTube) eltérhetnek egymástól. A 65C9K modellhez egy prémium, fémházas, háttérvilágítással és hangvezérlés funkcióval ellátott verzió jár.

A távirányító főbb jellemzői:

Mozgásérzékelős háttérvilágítás: A távirányító felemelésekor a gombok automatikusan megvilágításra kerülnek, megkönnyítve a használatot sötétben.
    Hangvezérlés: Beépített mikrofon segítségével a felhasználók hangutasításokkal is vezérelhetik a televíziót és kereshetnek tartalmakat.
    Prémium kialakítás: A távirányító fém és magas minőségű műanyag felhasználásával készült, amely illeszkedik a televízió prémium megjelenéséhez.
    Bluetooth kapcsolat: A távirányító Bluetooth technológián keresztül kommunikál a televízióval, így nem szükséges közvetlenül a készülékre irányítani.

Beszerzési lehetőségek

A TCL 65C9K televízióhoz járó specifikus távirányító különálló megvásárlása kihívást jelenthet, mivel a gyártók ritkán kínálják a csúcskészülékeikhez tartozó prémium kiegészítőket önállóan. Azonban több lehetőség is rendelkezésre áll:

TCL hivatalos szervizpartnerei: Érdemes felvenni a kapcsolatot a TCL hivatalos magyarországi szervizközpontjával vagy alkatrész-forgalmazóival. Ők tudnak a legpontosabb információval szolgálni a kompatibilis modellekről és a beszerzési lehetőségekről.

Elektronikai webáruházak és szaküzletek: Számos online áruház, amely távirányítókra specializálódott, kínálhat gyári vagy utángyártott TCL távirányítókat. A keresés során a "TCL RC902V" modellszámra érdemes fókuszálni, és a termékleírásban ellenőrizni a háttérvilágítás és hangvezérlés meglétét. Ilyen üzletek például:
    K-Elektronik
    Távirányító.hu (és hasonló profilú webshopok)

Nemzetközi online piacterek: Olyan platformokon, mint az AliExpress vagy az eBay, gyakran fellelhetők eredeti és utángyártott távirányítók széles választékban. Itt is a "TCL RC902V" vagy a "TCL C9K remote" keresőszavakkal érdemes próbálkozni. Fontos azonban a vásárlás előtti alapos tájékozódás az eladó megbízhatóságáról és a pontos kompatibilitásról.

Vásárlás előtt minden esetben javasolt a termékleírás és a képek alapos áttanulmányozása, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a kiválasztott távirányító valóban rendelkezik a kívánt funkciókkal (mozgásérzékelős háttérvilágítás, hangvezérlés) és kompatibilis a TCL 65C9K televízióval.

Új hozzászólás Aktív témák