- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
kokokka #36585 üzenetére
Samsung -nál bármikor válhatsz, meg úgy dereng LG -n is, de ezt most fejből nem tudom. Előbbinél nyilván DV -nél nem, mert nálunk nincs rá támogatás.
Ahogy írtam maga a streming szolgáltató küldi a jelet. Minden tartalomnál. Hogy ez TCL -en normálisan működik -e, azt nem tudom, mert nem volt időm tesztelni.
Egyébként sokan arra használják a 2 filmes módot (gyárit és a Filmmaker -t), hogy 2 beállításuk legyen. Pl. egyiket este, másikat nappal. Azt hiszem TCL -en is eltér pl. a gamma.
Én máshogy szoktam beállítani, mert páromnak más ízlése van HDR tartalmaknál, mint nekem. Nem mondom, hogy jó, de más.
Pl. én képtelen vagyok nézni ezeket a mozgás javító dolgokat a képhibák miatt. Vagy nála hozzá kell nyúlnom a fényerőhöz a szeme miatt. Nálam meg maxon megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest