Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Meggyi001: A kérdés...
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlueSteel
tag
válasz
kokokka
üzenetére
Ezek az én google fiókomból a fórumtársak részére megosztott tesztfájlok, melyeket én vágtam meg.
Lsd. először itt.
Érdemes visszaolvasni a hsz-eimet (illetve Celtis hsz-eit is). Ha a Dűne Jessicás jelenet akad, akadnia kell a másiknak is, ahol Muad-Dib (az egér) szánkázik át a homokon. Vagy mindkettő akad, vagy egyik sem.
Hosszas tesztelések után ezeket a mintákat mentettem el, mert itt látszik legjobban, hogy pontosan mi is a probléma. De továbbiak lesznek készülőben, legutóbb egy sima 1080p-s SDR tartalomnál, Kodiban, sötét, lassú mozgásos jeleneteknél brutál akadások jöttek szembe.
-
Qtya123
őstag
válasz
kokokka
üzenetére
Igen, ahogy balról jobbra elsétál ott akad eléggé. De ilyen volt nálam a Wolfs is, vagy a Silo sorozat.
És a Dűne esetén az a vicc, hogy az a TV-n lejátszva nem akadt, médialejátszóról meg igen. De mint írtam nekem megoldotta ezt az, hogy elindul a médialejátszó, miután betöltött, utána váltok bemenetet a google TV-re, majd vissza a médialejátszóra. Ha ezt megteszem nem akad semmi, az említett Dűne sem. Próbáltad így?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- iPad topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Yettel topik
- Elárulta a Valve, hogy mikor jöhet az új Steam Deck
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75QN95A) 190CM 4K NEO QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Vhiktor