Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Celtis
üzenetére
Én is megnéznék egy nem akadóst, vagyis olyat ami hibátlan, kíváncsi leszek kiderül e valaha hogy mi az akadás és egyéb hibák oka, de én egyre jobban az irányba hajlok, hogy itt már nem szoftveres anomáliáról beszélünk itt inkább a gyártásban kell a hibát keresni, jó jó tudom voltak itt panelcserék de ahogy olvasom ott sem szűnt meg a hiba, legalábbis én ilyet nem olvastam.
Az a fura hogy van olyan film ahol szinte tökéletes a kép, és mint írtam van aminél elviselhetetlen (számomra).
Tudom lehet azt mondani hogy akkor ne nézzek olyat, de akkor meg mi a francnak a funkció a TV-ben és mire is adtam ki a pénzt ha csak erősen kompromisszumos a dolog?
-
kokokka
addikt
válasz
Celtis
üzenetére
Nem ma kezdtem hidd el. Ha azt írom nem akad, akkor az úgy is van. Egyenlőre legalább is, és remélem így is marad. Különösen háklis vagyok rá, amit itthon más nem lát, engem az is zavar. Minden nap szét tesztelem, van még két hetem rá, ha kiderülne, hogy valami nem jó, de most az. Tegnap teszteltem különböző HDMI kábeleket és igen, van olyan, amelyikkel tudtam produkálni a hibát, de ha vissza kötöttem mindent az első állapotra, megszünt az akadás. Próbáltam mindent közvetlenül a TV-re kötve és AV-n keresztül is, utóbbi a jobb megoldás ezt már látom. eArc-on teljesen jó, még ma is a padlóról szedegetem az állam olyan kepe van.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Robotporszívók
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Yettel topik
- The Game Awards 2025 - Íme a jelöltek listája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- LG 47LM660S Full HD 3D LED SMART televízió 47" (119cm) Magic Remote
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor