Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PlayStation CFW, HEN és Homebrew
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hiei555
aktív tag
Na de pont ezt mondom h pár napos tv és egyből laggol meg droppol... Mi lesz akkor később mindig gyári reset, áramtalanítás firmware reset? És ha 2 naponta rossz lesz? Gyanús ez az egész amúgy. Nem tudok mást mondani csak h a 10 éves tv ugyan olyan most is mint mikor vettem szinte. Ez meg pár nap múlva már nem bírja?
-
TheMartin03
aktív tag
Ilyenen is gondolkodtam, de bakker, csütörtökön vettem át a TV-t....
5 naponta nem szeretnék reset-elni, meg FW-t telepíteni...
Pedig ki is van kapcsolva a gyorsindítás, hátha nem tárol el felesleges dolgokat cache-be. Vagy ez kontraproduktív?
Szívesen nyúlkálok ilyenekbe a szakmám gyanánt, de nem 5 napos TV után. És ha szívemre teszem a kezemet, első nap sokkal reszponzívabb volt szerintem.
Ugyanakkor ha visszagondolok, hogy amikor néztem az Avatar 2-t, akkor milyen élményt kaptam....
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG QE82Q800T 207CM 8K QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 65UM7100PLA 4K TV
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor