- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
Valószínűleg az lehetett, hogy Stalkereztem és ott ugye HDR van nekem bekapcsolva a képmód az játék. Vissza váltottam simán a tv-re a home gombbal és úgy maradt minden. DV jelet nem kap (legalábbis Netflixnél tuti nem) ennyi a hátránya, de engedi kiválasztani a játék módot a képmódok között a tévé rendszerén. Nem DV játékmódot, hanem a "sima" játékmódot, amit ugye csak akkor hoz elő a tv ha játszol, alapból nem tudod kiválasztani. Így viszont nem akad egyáltalán semmi legalábbis amik eddig akadtak azok most tök simán mennek. Ez egy tök jó vészmegoldás addig ameddig ezt az egészet nem javítják. Már ha fogják egyáltalán. Márpedig innen is látszik, hogy teljes mértékben szoftveres a dolog mert a tv megtudja jeleníteni akadálymentesen a dolgokat
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- Autós topik
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- iPhone topik
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest