Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
Valószínűleg az lehetett, hogy Stalkereztem és ott ugye HDR van nekem bekapcsolva a képmód az játék. Vissza váltottam simán a tv-re a home gombbal és úgy maradt minden. DV jelet nem kap (legalábbis Netflixnél tuti nem) ennyi a hátránya, de engedi kiválasztani a játék módot a képmódok között a tévé rendszerén. Nem DV játékmódot, hanem a "sima" játékmódot, amit ugye csak akkor hoz elő a tv ha játszol, alapból nem tudod kiválasztani. Így viszont nem akad egyáltalán semmi legalábbis amik eddig akadtak azok most tök simán mennek. Ez egy tök jó vészmegoldás addig ameddig ezt az egészet nem javítják. Már ha fogják egyáltalán. Márpedig innen is látszik, hogy teljes mértékben szoftveres a dolog mert a tv megtudja jeleníteni akadálymentesen a dolgokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Steam Deck
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Laptop vásárlás
- További aktív témák...
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest