- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
Vhiktor #32909 üzenetére
Lehet nincs itt semmi elcsúszva, csak a telefonom fotózási képességei a csövesek (Redmi Note 12), vagy csak az a baj, hogy annyira értek a fénykép készítéséhez, mint tyúk az ábécéhez....
Átrágtam még egyszer minden kalibrálási beállítást. HDR a képmód ennél a filmnél.
Csináltam ismét egy képet a végeredményről, úgy ahogy korábban, tehát teljesen sötét szobában, csak a TV fénye van. Visszanézve a képet monitoron, ugyanolyan zöldes volt...
Aztán gondoltam egyet és csináltam egy képet úgy, hogy legyen fény, de nem a fő led panel világításokat kapcsoltam fel, mert azokkal meg a másik végletbe kerültek volna a fényviszonyok, kb szupernóva robbanás fényerejével vetekszenek, hanem felnyomtam a köztes megoldást a kép készítéséhez, az állmennyezet mögött végigfutó LED szalagot, ami egy normál fényt ad, és így csináltam ismételten egy képet. Ekkor már visszanézve a monitoron, kb azt a képet kaptam, amit látok valójában.Tehát:
Felső kép - teljes sötétben készült
Középső kép - az említett fényforrás mellett készült
Alsó kép - a korábbi, kalibrálatlan, túlkékített képSzerintem így már nagyjából közel áll a nem túl kék, nem túl zöld árnyalathoz. Ami lényegében valószínűleg a korábbi beállítás során is így volt, csak nem sötétben kellett volna fényképezni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Olcsó, gasket mountos klaviatúra a Logitech égisze alatt
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- sziku69: Szólánc.
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest