Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Qtya123

őstag

válasz Stealth #32568 üzenetére

A reprodukálhatóságra értem, hogy katyvasz. Mert ki így, ki úgy próbálgatja és oké, hogy van egy irányvonal, hogy DV akad, de nem ugyanolyan körülmények között tesztelgetik a népek.
    Ezért is van az, hogy van akinél még PC esetében is akad. Ott már valami helyi gebasz van a felhasználónál.

• bnorci71

addikt

válasz Stealth #32568 üzenetére

ami nekem megfordult a fejemben
    Streaming app >> de Celtis próbálta a tv appjával és külső eszközzel is gondolom -de nem tudom- a 2 eszközön más más az app.
    Ha a külső eszközzel is akad akkor ott a képjavítás részbe gondolnám a "hibát" amit egy FW frissítés megoldhatna erre van ahol külső eszközt osztogatnak.... :F

Aki járt a Philips topikba nem kis kálváriát jártam ettől szerintem sokkal nagyobb problémával 2alaplap és egy készülék csere után FW frissítés oldotta meg.

AZ egészről egyébként az a véleményem, autós hasonlattal élve a Ford/Opel is autó meg a Merci/BMW is az áruk nem egyforma a szolgáltatásuk sem és még a drágábba is lesz hiba.

75C805 449e
    75C845-t 469e vettem most 599e :Y a
    C765 499e a
    75" Philips The Xtra 75PML8709 499e
    75" Sony Bravia XR-75X95L 747e
    Alza árak ne turkáltam a net bugyraiban
    Google rendszereseket néztem mert nekem az is szempont volt. Na az biztos hogy +300e nem adnék a Sonyért ami biztos jobb mert még japán, saját képfeldolgozó chip stb. A Philips ugyan úgy kínai tulajdonban van.

Valahol ezek mellett kellene vizsgálni és kijelenteni, hogy valami sz@r vagy csak van olyan probléma vele amivel azért együtt lehet élni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés