- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
Celtis #32011 üzenetére
Mivel többen is bátorítottak, ezért visszamentem az Euronicsba, hogy kipróbáljam a kiállított 55C765 készüléket. Az eladó nagyon készséges volt - ezúton is köszönöm - hozott távirányítót és adott netet is a készüléknek.
Átállítottam otthoni módba a készüléket és beléptem a Netflixbe. A szokásos jeleneteket próbáltam (Vérapó 29:50, 3 test probléma 8.ep 7:00)Amennyire meg tudtam ítélni, a Vérapó esetén nem volt olyan egyértelmű a DV világos mód erősebb akadása, de mindenképpen elmondható, hogy a 765-ön is akad a jelenet, mindkét módban.
A 3 test esetén sokkal egyértelműbb volt az eredmény. DV sötét módban durva akadás, DV világosban sima mozgás. Csakhogy megerősítést kapjak, még az eladót is odahívtam (aki elmondása szerint TCL tulaj és nagyon szereti), hogy ugyan észrevesz-e valamit a képen. Még azt sem mondtam, hogy a mozgást figyelje. Miután megnézte, azt kérdezte: a remegést? Hát igen, azt. Szóval nem én képzelődöm...Megnéztem a korábban tárgyalt moiré vagy sűrű mintázatú felület villogást is. Az élesség alapértelmezésben 20-as értékre volt állítva, ezt azonnal levettem nullára. A jelenetet többször is megnézve, semmiféle villogást nem tapasztaltam. Ezután visszaraktam 20-ra az élességet és megint megnéztem a jelenetet, de ekkor sem láttam semmi különöset, talán egy pillanatra állt össze egy moiré minta, de korántsem volt olyan villogás, mint amire a C805-nél emlékeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest