- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz
bnorci71 #29841 üzenetére
100/100-as jelnél is képes a TV törni a képet, ez olyankor tud előfordulni (nálam is történt ilyen) amikor a jel erősség túl erős és ilyenkor a túl erős jellel a TV nem tud mit kezdeni, nálam a Samsung TV-n előszeretettel fordult ez elő, aztán ráuntam és szoltam a Digi-nek hogy van ilyen kép hiba nálam, kijöttek a szerelők műszerrel rámértek a koaxra és tényleg túl erős volt a jel, beraktak a kábelre egy jel csillapítót és a hiba megszűnt, a jel erősség és a minőség így is maradt 100/100-as de már hiba nélkül.
Szóval ha nálad is túl erős a koaxon a jel akkor lehet ilyen kép törés (kockásodás) érdemes szólni a szolgáltatónak. -
nicu71
addikt
válasz
bnorci71 #29841 üzenetére
Elképzelhető hogy közvetítés,vagy bármi más,de nem hinném hogy a tv hiba, ugyanis az olimpia alatt nálam is volt,de talán egyszer-kétszer,és csak ott és akkor.
A CI card nálam egy ezeréves UPC, /még nem volt ok hogy kicseréljék vodásra,meg már minek is,azt se tudjuk ,mi lesz ha a 4IG bevadul/bekapcsoláskor kiirja hogy üdvözöl,és azonosítás,ez kb 2 másodperc .Nem tudom nàlad mi okozza ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged