- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Én felettem kb 40 perce. Tv adások jónak tűnnek de persze a mozgásjavítást itt is ki kell kapcsolni mert akkor szellemképesedés van ( kezdem azt hinni, hogy tényleg minden firmware-on ilyen volt mint ahogy itt írta valaki). Viszont kikapcsolva a mozgásjavítást semmi probléma mert ugye a tv adás 50 Hz alapból így nincs szükség rá.
Kodiban nézek most filmet és nem láttam akadást eddig. A színek valahogy szebbnek ( mintha mélyebbek lennének a színek) mint v1-en. Szerintem a v098 volt ilyen színekben de a franc tudja már 🙂.
Dolby vision itt is sötét módban indul és leállítás után dinamikus képmódra vált. Ez így volt V098-on is ( érdekes, hogy kodiban próbálgattam és 4 -5 alkalommal is normálisan működött, dolby vision fényes módon indult és leállítás után mozi módra váltott vissza! Utána netflixen is kipróbáltam és azóta már úgy működik mint V098-on. Pedig már örültem hogy jó lett).
Local dimming működését csak este sötétben tudom megnézni. Bár azzal nem volt problémám V098-on sem.Valakit érdekel valami írja le és megnézem. Csak hangal kapcsolatban nem tudok megnézni semmit mert csak tv hangszóróit használom. 55C745 -ön használom a v6-ot.
-
gg72
veterán
Egyelőre jónak tűnik ez a V6, a mozgás is jobb, ha tv adásnál (foci) a foltcsökkentés és a vibrálás csökkentés 2-2 volt, eddig utánhúzást tapasztaltam, ezt idáig nem vettem észre. Én főleg külső forrásról hasznalom, ott is minden jónak tűnik, HDR kép olyan szép, mint korábban is volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged