- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pictigjis
őstag
válasz
Imi1981 #26540 üzenetére
az aurás jellegű szellemkép garantáltan a kezdetektől fogva jellemzője volt a tévének (c805), minden mozgásjavítós állásban. nyilván nem találkoztam vele többet egyik fw-n sem, mert utána mindig ki volt kapcsolva a funkció, így valóban nincs összehasonlítási alapom. de ezt tutira nem most rontották el, kikapcsolva meg a gyári fw-n is jó lett a síközvetítés
írtam már korábban is: egy ilyen frissítés utáni megfigyelési lázban azt is észreveszik az emberek, amit korábban nem, mert annyira észre akarnak venni mindent. nincs is ezzel semmi gond, én betudom ennek, hogy most egy olyan közösségi vélemény kezd kialakulni, hogy "ezek mindent elcsesztek"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- iPhone topik
- Horgász topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Nintendo Switch 2
- Medence topik
- PR-Telecom
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest