Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Na én is megnéztem az időket c805 gyors be/ ki bekapcsolás--5mp/35mp , van bedugva egy HDD ,mire kiírja hogy akarok e kezdeni vele valamit
30mp/ 90-130mp --szerintem mire minden felépül akkor ennyi kb ---míg ezek az idők le nem telnek,sokszor hiába nyomom pld a netflixet,nem reagál semmit ----mivel én csak filmezésre használom,nincs gyorsindításon--meg nem is szeretem "fut minden" a háttérben kikapcsolva. Ja és amit írtál kattogás csak ki-be kapcsoláskor volt ----kikapcsolva és néztem,hallgattam jó pár percig gyors be-ki alatt is. ---amúgy míg garis nem dobom ki a dobozt,de ugye kertesben könnyebb tárolni 
-
kenicsab
tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
-
boborján2
senior tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
A TV gyorsindítás funkció bekapcsolása esetén 25 másodpercenként kattan egyet-mintha ki vagy bekapcsolnánk. Ha a gyorsindítás funkciót kikapcsolom akkor nem csinálja, cserébe 5 perc mire feláll a rendszer.
Az első valóban baj. A másodikat nem értem. Nekem is ki van kapcsolva a gyorsinditás, de kb. 25 max 30 sec és készenáll a használatra.
Mindentől függetlenül:
Random szám csütörtök negyed 8kor! hív, nem vettem fel, nyilván azt se tudtam ki az
Én úgy szoktam ,hogy felveszem és megmondja ki az és mit akar.Elvégra azért hívják telefonnak a telefont.Péntek reggel 7 órakor a ház előtt áll és ÁLL A DUDÁN
Ha felvetted volna a telefont , nem dudált volna.
Tényleg nem védeni akarom, csak voltam futár (is) de a "kényelmes" ügyfelek miatt , nem olyan vicces mondjuk naponta 1-2 órával később hazaérni.Illetve még erről az jut eszembe , amikor nyáron a hűtős teherrel a lakótelepi boltba vittem az árut , ők meg nem győztek ordibálni az ablakból, hogy állítsam le, mert mi a f.... képzelek magamról, ez lakótelep.
Megkérdeztem az egyik jólnevelt ablakból kikiabálót , hogy vagy jár az autó és le tud jönni vásárolni , vagy nem jár az autó és nem lesz áru a boltban.
Mondanom sem kell , bevágta szó nélkül az ablakot
Én meg jutalmul lassabban pakoltam és toltam még rá egy kis kézigázt.Visszakanyarodva...
Ez így valóban nem oké , hogy nincs megoldás a csomagolásra. Vagy nincs erről tájékoztatás a vásárlás előtt.
Én első körben beszélnék a szervizzel , hátha van valami megoldás, hogy magad intézd.
Bár ha rábólintanak , még akkor is el kell valahogy juttatni, oda meg megint csomagolás kell.Elég sakk-matt helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Interactive Brokers társalgó
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom mobilszolgáltatások
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macska topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Samsung QE50Q80D 50" QLED 4K Dolby Atmos Smart TV / AirSlim dizájn
- SAMSUNG (QE75QN95A) 190CM 4K NEO QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
30mp/ 90-130mp --szerintem mire minden felépül akkor ennyi kb ---míg ezek az idők le nem telnek,sokszor hiába nyomom pld a netflixet,nem reagál semmit ----mivel én csak filmezésre használom,nincs gyorsindításon--meg nem is szeretem "fut minden" a háttérben kikapcsolva. Ja és amit írtál kattogás csak ki-be kapcsoláskor volt ----kikapcsolva és néztem,hallgattam jó pár percig gyors be-ki alatt is. ---amúgy míg garis nem dobom ki a dobozt,de ugye kertesben könnyebb tárolni
Vhiktor