Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
petikeke
üzenetére
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
Azt nem tudom, hogy melyik USB-be dugtam, hamarosan kipróbálom a másik USB-n keresztül.Illetve lenne még egy probléma, amit nem tudok eldönteni hogy mekkora baj lehet:
A panelen belül van egy kb. 4 mm hosszú és talán 2-3 mm széles sérülés vagy ilyen fekete csík (szemből nézve), ha alulról vagy felülről nézem, akkor fehérnek tűnik. Ez mi lehet? Mikroszálas törlőkendővel próbáltam eltávolítani, de nem sikerült, ezért úgy ítéltem meg, hogy ez belül lehet.
Még 3 méterről nézve is látom, ha például nagy fényerőn van a tévé és azon ponton mondjuk fehér hátterű tartalom van. -
ρσгτσ
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Diablo IV
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor