- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Rap, Hip-hop 90'
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swami
senior tag
válasz
DaVE-1 #23094 üzenetére
Ebben igazad van, de az is lehet, hogy nem is volt baja, talán az összes 835- nek sötét a DoVi-ja, vagy csak az én szemem nem volt ráállva. Ezt leszámítva a tv-nek gyönyörű képe volt és más tekintetben is megfelelően működött.
A másik, hogy ha te bármilyen, akár csak általad vélt hibát jelzel a forgalmazó felé, azonnal hibásként szállítják vissza, próbálják javítani, és írogathatsz, meg telefonálgathatsz, hogy nem, nem akarod a javítást, te vissza akarod kapni a pénzed. Mindezzel időt vesztesz és jócskán meghosszabbodik az idő, mire visszakapod a lét.
Egyébként meg jóhiszeműséget feltételezve gondolom, hogy a visszaküldött termékeket át- és bevizsgálják, mielőtt újracsomagoltként eladják. Legalábbis én így tennék... -
boborján2
senior tag
válasz
DaVE-1 #23094 üzenetére
Csak ne feledd ,hogy ennek van egy másik oldala is.
A törvény alapján simán megjátszák azt is , hogy 600ezeres fényképezővel lekattingatják a családi nyaralást, majd röhögve visszaküldik ,hogy bocs nem kell, mert nem tetszik.
Ugyanez tv esetén is megesik ,csak mert valakinek épp nem tetszik a színe a talpának. Igen hallotam ilyenről is. Nyilván vásárlás előtt tájékozódni már luxis lett volna.
Meg ugye itt is felmerült hogy a "trükk" miatt visszaküldték és megrendelték olcsóbban ugynanazt.Gondolj bele ,micsoda erőforrást venne igénybe minden egyes darabot felmérni, átvizsgálni.
Természetesen nem védem őket , de ha én kereskedő lennék ,tudod ki a tököm vizsgálgatná saját költségen.
Épp elég csalán lenne a se..emben egy ilyen szabályozás ,ahol a vevő kedve szerint bármit ingyen megtehet. Sokkal olcsóbb akár a rosszat is 4x oda vissza kiküldeni, aztán majd lesz valami, mint vizsgálgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest