- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KRoy19
őstag
válasz
bromi84 #1074 üzenetére
A motion interpolation az egy olyan funkció, ami a 24fps-el készült tartalmakban (majdnem minden így készül jelenleg) próbálja a mozgást folyamatosabbnak érzékeltetni, de nem tökéletes ez az eljárás( artifaktol és szappan opera hatást kelt) így sokan egyáltalán nem használják, de van akinek bejön.
Persze néztem boltban Samsung Qledes tv-ket és emlékszem, hogy azt gondoltam, hogy ennek de kurva jó képe van. A TCL-ről is ezt gondolom, szóval nem tudom melyik a jobb.
Ezt nyilván csak úgy lehetne megállapítani, ha mind a két TV-t bekalibrálva egymás mellé rakod és ugyan azokat a tartalmakat hasonlítod össze. De egyébként bizton állíthatom, hogy bármyelyik TV-t veszed meg végül, nem lesz az az érzésed, hogy ennek de szar képe van és a másikat kellett volna megvenni.
Igen van a sounbaron egy kb 3 inch átmérőjű kijelző ami mutatja az időt és a dátumot. Nem tudom tud e mást is, mert nem nagyon foglalkoztam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Battlefield 6
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest