- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
Tomacko #1666 üzenetére
Én nem "általánosítottam", hanem kérdeztem, ráadásul nem "húztam rá az újabb sorozatokra", ugyanis egy konkrét típus kapcsán tettem fel a kérdésemet!
A soundbar meghibásodásáról, és nem működő csatlakozóról, valamelyik külföldi fórumon olvastam.
Számomra azért is fontos az információ, mert egy jó ideje követem a TCL palettáját, és szoktam is ajánlani a fórumon a termékeiket. Ha egy készülékükről kiderül, hogy nem megbízható, vagy a jellemzőhöz képest nagyobb a meghibásodási rátája, akkor azt nem fogom ajánlani, mert a felhasználók szeretnék elkerülni a még oly' vadonatúj, garanciális készülék esetében is a "csereberét". Ez teljesen érthető is.
(Nem mellesleg lehet, hogy egy "Roku 8", vagy valamelyik újabb, X sorozatba tartozó, prémium Mini LED-es készülékük lesz a következő tévém.) -
Piftuka
veterán
válasz
wallace 234 #1658 üzenetére
Úgy érted, hogy meghibásodott ez a funkció a készülékedben?
Mégsem ajánlott az X825? A felhasználói hozzászólások között viszonylag sok hasonló tapasztalatot írnak le. Az új készülék eleve rossz soundbar résszel érkezett, vagy valami más hibával...
Tetten érhető tehát az olcsóbb gyártás eredménye?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k (2024/2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- HIBÁS Samsung UE40K5572 alkatrésznek
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- TCL 55C805 - 55 col 4K QD-MiniLED 144hz
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest