- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
joci2000
senior tag
válasz
AxBattler #10136 üzenetére
Üdv,
Nekem egy 43C725-re esett a választásom és mivel android fut rajta, belevetettem magam a logjába kideríteni mit is tettek bele a soft fejlesztésénél. Van 1-2 érdekesség... Kínai, nem kell meglepődni.
De a frissítés.. Szóval alapból több módszer szerint tud menni a tv-k frissítése, ami sok esetben előjön, az a manuális fw frissítés img vagy ota által. Ezek azért kerülnek elő, mert bruteforce-al elkezdik a tcl szervert nézni, hogy milyen új software érhető el. Lényegében a letöltési linket keresnek a verziószámon végig lépkedve az egyes típusokra. Azonban ezek béta software-ek. Ezért nem jön ota formájában. A tényleges OTA kereséskor a beállított régiód update szerverére felmegy(jelen esetbe EU) és egy webszervíz formájában kikéri az tv-d aktuális típusszám, projektszám, rendszer verzió és software verzió alapján, hogy mi az utolsó elérhető software abban a régióban. Ha kap egyáltalán választ, akkor a letöltési linkben levő zip verzióját összehasonlítja a tv-d verziójával. Ha nagyobb, akkor ráengedi. Ha nem, akkor azt mondja aktuális a software verziód.
A gond ott van, hogy sok esetben más régiókban vannak azok a software-ek, amiket letöltenek bruteforce-al, ezáltal a Te régiódban és projekt verzióddal sose fog összetalálkozni. Hogy honnan tudom? A huncutok a logba kiteszik a dolgokat csak titkosítva. Nos, ezt vissza is lehet alakítani és megnézni mit is ügyködnek. Onnan meg már manualban ki lehet próbálni a webszervíz lekérdezést az ota szerverre. Ami még bonyolítja, hogy még másik 3 megoldás is van implementálva a tv update szoftware-ébe. Kérdés, hogy a tv-d eredeti verziójában mi volt?
-
Lapalacs
csendes tag
válasz
AxBattler #9966 üzenetére
Én inkább arra gondolok, ez a tv tudja a DTS-t, de továbbítani nem. Viszont a legjobb helyen keresem erre a választ, akinek C725-je van - vagy olyan TCL-je, ami ebből a szempontból belül ugyanolyan - és továbbítani tudja a tv-ből a DTS-t, írja meg hogy csinálja
szerintem max más fw-vel. Amúgy már kérdeztem TCL-t is mail-ben, de nem válaszoltak.
-
Piftuka
veterán
válasz
AxBattler #5207 üzenetére
"Ugyan nem miniLED"
Sajnos! Úgy tűnik, hogy a TCL az európai piacra továbbra sem hozzal el a jó tévéit.
Bár igazából nem is hoz ide semmit. Az ALZA saját importja ugyebár nem egyenlő azzal, hogy van megfelelő, hivatalos európai, és magyar képviselet...
ALZA? Igen, számítógép alkatrészt én is tőlük vásároltam mindig az elmúlt évben. S hogy most mi a probléma velük?
Íme: [link] -
RVR400
veterán
válasz
AxBattler #5209 üzenetére
Előbb oldják már meg, hogy ne csak gyári alkalmazással legyen Dolby Audio, vagy ha ez nem is sikerül, akkor viszont a gyári lejátszó állítsa már be jól a képarányt, vagy ha ez sem megy, akkor legalább ne kezdjen el villogni a kép, amikor kézzel beállítom...
Azért ez elég bagatell hiba, viszont annál idegesítőbb, és ha nem lesz rá megoldás, akkor szerintem sokan inkább más gyártót választanak, mert a friss droid ilyen hibák mellett ugyanolyan idegesítő....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bitcoin topic
- World of Warships
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jövedelem
- Óra topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest