- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psycho_Dad
csendes tag
Frissítettem a 75C745-ös TV-m a Telegram csatin elérhető legújabb T653T01-LF1M999 Test 2 verzióra (ez tegnap jött ki, valszeg hamarosan lesz végleges verzió, kérdés, hogy melyik régióban).
Zöld és halvány kék pixelek megszűntek Game Master módban, minden működik ami eddig is (HDR10, HDR10+ és DV, Atmos logók szépen aktiválódnak amikor kell), van egy-két új opció, logikusabb a menü a képbeállításoknál egy picit.
Telegramon azt írják gyorsabb/jobb lesz ettől vmi, én nem vettem észre semmit (szerintem akik ezt tapasztalták rosszabb firmware-rel voltak megáldva, mint az én korabi V028-as verzióm).
Egyetlen furcsaság ami most tűnt fel, hogy tekergettem a kontraszt beállítást, de mintha nem lett volna hatása (Plex menü volt aktív, nem ment épp semmi tartalom), de lehet eddig is ilyen volt - a kép nekem jó, megfelelő (teszem hozzá alacsony belépő igény szintem van/volt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elfelejtettem a film címét
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Gumi és felni topik
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest