- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tartarus
tag
válasz
Jokerdapro #14871 üzenetére
-
gixxergabi
senior tag
válasz
Jokerdapro #14812 üzenetére
Ment.
Nekem is már kevesebb mint 5e hiányzik. -
asynur
tag
válasz
Jokerdapro #14806 üzenetére
Ha jól számoltam olyan 7000 pont szedhető össze segítség nélkül most, nekem is igen necces lesz még ha nem butítják tovább akkor is, ha pedig igen...
De az volt igazán szép, amit az előző eseményen csináltak: kiszedték a nagyobb értékű kupont az utolsó napokban, hogy véletlenül se lehessen elérni. -
asynur
tag
válasz
Jokerdapro #14804 üzenetére
A "játékokkal"(gogmatch, growtoget, mergeboss) összeszedhető pontokat felezték. Az, hogy te hány embernek segíthetsz limitálva van, 5 fő volt az elején ha nem változtattak és ha jól számolom 6 naponta nullázódik. Az, hogy egy embernek mások hányan segíthetnek az korábbi gyüjtögetéseknél ha jól rémlik volt korlátozva, de a w.miki által #14788 hozzászólásban linkelt oldal szerint most nincs csak egy bizonyos létszám után kevesebb pont jár (már ha jól értelmezem).
-
San398
őstag
válasz
Jokerdapro #14780 üzenetére
Lehet hogy elérted már a maximumot a meghívásnál azért dob system errort(4-5 meghívás a max)
-
Jokerdapro
senior tag
válasz
Jokerdapro #14769 üzenetére
Köszönöm annak aki segített!:) Egyéb iránt jól látom hogy a 20 dolláros kupont követték....?
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● Reflinkek elhelyezése TILOS!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PlayStation 5
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Villanyszerelés
- Android szakmai topik
- Sorozatok
- Ukrajnai háború
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest