Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Távcsövekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rekro
aktív tag
Na átadásra került az Olympus 8x40 S. Méretre is egyértelműen jó választás volt ez, ahogy mondtátok túl nagy lett volna a 10x50-es. És a 8as nagyítás is elég.
Nagyon jó/éles a "látvány"(belenézve erősen elgondolkodtam, hogy távollátásra már szemüveg kéne nekem ;p)
35k-ért sikerült beszerezni az alzánál, úgyhogy jó áron is sikerült megvenni!Köszi még egyszer a segítséget!
-
Rekro
aktív tag
Sziasztok!
Távcsővásárlásban szeretnék tanácsot kérni.
Ajándék lenne, a 60+-os szüleimnek. Elsősorban madarak megfigyelésére használnák a távcsövet otthonról.(1-1 túrázáshoz esetleg alkalmanként elvinném én is)
Ugye nem "professzionális" felhasználásra kell, de nem szeretnék valami gagyit venni.Visszaolvasgattam a topikban ezért láttam és nézegettem néhány ajánlott márkát is.
Olympus 8x40 S ezt a típust még régebben ajánlottátok erre a felhasználásra ez továbbra is ajánlott vétel a fenti igényekre?Esetleg milyen konkrét típust tudnátok még ajánlani ebben a 35-40k körüli kategóriában?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest