- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
Új hozzászólás Aktív témák
-
oldy hol vagy? adjááál életjeleeet
-
Cicero
őstag
átnevezték
-
nem éppen. source és 1.6 tök más lövésileg...source-ba olyan haleyre kell lőni ahol nincs a fejed és akkor adja a fejest. ergo szar...
nem megyek már cyberbe nincs időm már és haver meg már nem dolgozik ott és igy nincs free time
majd ha vmi uton modon dsl hez jutok akkor megveszem 1.6ot 4k-ért oszt azzal fogm tolni ha épp nem wowvantok -
A gazdaságok különbségei
Hagyományos (konzervatív) gazdaság:
Van két tehened. Az egyiket eladod, és az árából veszel egy bikát. Az állatállományod gyarapodik, a jövedelméből nyugdíjba mész.
Indiai gazdaság:
Van két tehened. Szentként tiszteled őket.
Pakisztáni gazdaság:
Egyetlen tehened sincs. Bejelented, hogy igényt tartasz az indiai tehenekre. Felszólítod a világot, hogy nyújtson segítséget: az USA pénzt adjon, Kína katonailag segítsen, Nagy-Britannia adjon harci gépeket, Olaszország ipari berendezéseket, Németország technológiát, Franciaország tengeralattjárókat, Svájc nyújtson kedvezményes hiteleket, Oroszország szállítson gyógyszert, Japán pedig gyártósorokat - mindezt ingyen.
A kapott támogatásokból megveszed az indiai teheneket, majd deklarálod, hogy a világ kizsákmányol téged.
Amerikai gazdaság:
Van két tehened. Az egyiket eladod, a másikat pedig arra kényszeríted, hogy 4 tehén helyett tejeljen. Megdöbbensz, amikor a tehén váratlanul elpusztul. Az esetet ráfogod egy olyan országra, amelyiknek van tehene, és azokat természetes körülmények között tartja. Bejelented, hogy az ország veszélyt jelent az emberiségre. A világ megvédése érdekében megtámadod az illető országot és elkobzod a teheneit.
Francia gazdaság:
Van két tehened. Sztrájkolsz, mert három tehenet akarsz.
Német gazdaság:
Van két tehened. Továbbfejleszted őket, így 100 évig élnek, havonta csak egyszer esznek és megfejik önmagukat.
Angol gazdaság:
Van két tehened. Mindkettő kerge.
Olasz gazdaság:
Van két tehened, csak nem tudod, hogy hol vannak. Elmész sziesztázni.
Svájci gazdaság:
Van 5.000 tehened, de egyik sem a tied. Másokkal fizettetsz a megőrzésükért.
Japán gazdaság:
Van két tehened. Átalakítod őket, így az eredeti méret 1/10-ére csökkennek és hússzor több tejet adnak, mint a normál méretű tehenek.
Ezután cuki kis rajzfilmfigurákat készítesz róluk, és Cowkimon néven, az egész világon árusítod őket.
Orosz gazdaság:
Van két tehened. Megszámolod őket, és azt tapasztalod, hogy öten vannak. Újra megszámolod, ekkor 72 tehén az eredmény. Megint megszámolod, most 17 tehenet találsz. Feladod és kinyitsz egy újabb üveg vodkát.
Nigériai gazdaság:
Van két tehened. Az egyiket megeszed, majd bejelented, hogy ellopták.
A rendőrség megkezdi a nyomozást, és 100 km sugarú körön belül mindenkit letartóztat. Addig kínozza őket, amíg valaki be nem ismeri, hogy ő lopta el a tehenet. A rendőrség büntetésül minden letartóztatott személytől elkoboz 1-1 tehenet. Így most te visszakaptad a tehenedet, a rendőrségnek pedig van egy új tehénfarmja.
Magyar gazdaság:
Van az államnak két tehene. A felelős vezető a tejet hazaviszi, majd bebizonyítja, hogy a teheneket privatizálni kell, hiszen az üzletág ráfizetéses. Elhatározzák a tehenek jelképes összegért történő eladását, majd meghirdetik a helyi újságban, amely egypéldányos és csak a vezetőnek jár. A vezető megpályázza a marhatendert, és csodák csodája meg is nyeri. Rögtön tart egy sajtótájékoztatót, hogy a részéről mekkora áldozat a vállára venni ezt a két gyengén működő tehenet. Ezután politikai pályára lép, és ilyen módon az eredeti két tehénnel maga köré gyűjt még egy csomó marhát. -
pöti a csé sztár
-
Bubee82
őstag
házalni meg kinn állni a sarkon
Tudod ki csinálná.. Én biztos nem. Eleve tisztába vagyok azzal h az emberek nem fogadják szívesen ha az otthonukba zaklatják őket. Ez alap. Én se szeretem amikor házalnak.
Ez a dolog ismerősökkel terjed. Ha koleszos vagy akkor az kiváló hely az ilyenre. Esetleg ha nem vagy koleszos de ismersz koleszt (márpedig Tbányán van) vagy bárkit iskolákból stb. akkor az nyert ügy.
A dolog végtelenül egyszerű: rendelsz tőlem egy kisebb készletet, megkapod csomagban, illetve ha tbányai vagy és mobilis is egyben akkor átugrasz Tatára és elhozod tőlem a cumót.
Persze előtte körbe kell kérdezni h lenne e rá igény.
A képekről illetve katalógusból való rendelés kissé bajos mert folyamatosan változik a készlet és nem mindig van olyan amit rendelnek, illetve ha van akkor se olyan színben pl mint kéne. Így már mi is (én és a barátnőm) csak rendelünk egy bizonyos készletet és azt visszük körbe a koleszba illetve adom haza h ott is eladjak belőle.
Az első alkalommal a barátnőm elment és 2 óra alatt szedett össze úgy 6-10k-t. -
-
Bubee82
őstag
Nem olyan vicces mint hiszed... De azért teszek ide egy szmájlit
Először senki se lát benne sok értelmet (ezalól én kivétel voltam-vagyok), de aztán amikor arra kerül a sor h 1-2 óra alatt pár ezer is lepattan a zsebedbe akkor már eloszlik minden kétely... Tapasztalat. És nem vicc. -
nemtom de már bugyit is árulunk!
-
Bubee82
őstag
Üdv!
Ehhez keresek viszonteladókat Tatabányán esetleg környékén:
[link]
Egyszerű és könnyű ''munka''. Nekem bevált. Akit érdekel keressen msn-en vagy privibe. -
jó majd kitalálok vmit. sztem holnap ne nehari
most jön le sok cucc azt szerdáig (remélem) meglesz és japod. pl szállito 2, galaxis utikalauz... nézzétek uj a topic neve
-
möbi holnap hogy jo neked? megyek be és akkor elvinném dvdm
-
pöti! megvannak dvdéig élnek. na akkor mi kell. sokminden van bizt progi meg trakker. majd irok ki de nemtom mit. pf na lécci agy ötletet. megcsinálom.
-
bazki. koccanyunk suli vagy nemtom. az eccerüb.
de nekem jó ha kell kell. 150 mega a cucc plusz elkell menni a mister minitbe egy kulcsot másolni. jah valami elztet vagy nemtom. szoval lakatos a cucc de van hozzá kulcsom
aztán kell még valami prog ird le megnézem vane kirom. vagy film
-
traktor in pötis kert yooo and traktor dj in my pc yooo
-
Old Death
senior tag
matek (emelt) érettségi ultraszopás...
új rang rendszer annyiban érdekel, h valótlanok nálam a számok, de leszarom... eddig sem kellett annyira... no meg a 2 év az két év...
fáj a térdem basszameg...
oldy -
télleg möbi érettségi milyen?
-
hejj köszi
-
Old Death
senior tag
a mobaloknak [L]http://prohardver.hu/p.php?mod=27&id=16323[/L] születésnapot a töri érettségi mellé
oldy
szerk: én meg felkeltem... egy óra alvás után... most talán próbálkozom a tovább alvással... látod möbi... nem hagyott nyugodtan aludni a tudat, h ne én legyek az első
[Szerkesztve] -
-
möbi ilyen, megütögeti a vállad és eloson mögötted
-
oldy ma bárdos ballagás nagyon nézhetted asszonyt mert nemvettél észre cirkáltam körülötted
sráccok mekkora volt ballagás. jah árpádoson nemláttlak. respekt szerenád.
-
wázzáp wadamadafaka holnap ballagás
-
márc9 ha már mindenki
Year84
-
Cicero
őstag
okt 27
mobal bsz -
én máj 10
minnyá 18
-
Old Death
senior tag
válasz
nofreenick #1538 üzenetére
szintén február és legvégén volt szerencsém meglátni a Napot
áhh... majális... esőben? lusta polgárlukkasztó emberek vagyunk... majd ha szép idő lesz
no meg haverokkal máshol is lehet lenni... nem kell azé munka ünnepe, meg sörsátor, lufieregetés...
oldy -
válasz
nofreenick #1538 üzenetére
én se voltam, de amúgy is csak haverok / barátok miatt mentem volna
-
Cicero
őstag
-
hmm. szerintem nem megyek
kicsit esik...
-
hmm én gondoltam ,hogy tibivel holnap kinézek. a máj1 buli a csoninál ugye?
-
ma este jön valaki memory bandre? sörsátor 8tól
én asszem ott leszek
-
sráccok a tb! off pizzázást halasszuk át az érettségi utánra vagy az írásbeli és szóbeli közé
na oks.
-
Cicero
őstag
válasz
nofreenick #1528 üzenetére
Liebe Mutteres nagyon kész xDDdd
Songs of gay dogs xDD.d-s.ad_
[Szerkesztve] -
Old Death
senior tag
válasz
nofreenick #1516 üzenetére
az én korosztályomban sem sok Márk található...
hány telet éltem meg? jó kérdés, többek közt azért, mert volt szerencsém télen születni
22. életévemet taposom (1985-ben születtem)
oldy -
válasz
nofreenick #1528 üzenetére
lol
-
öcsém a világegyetem két legnehezebb dolga a windows és a nöi agy...
-
Cicero
őstag
esik az eső
-
válasz
nofreenick #1520 üzenetére
neeem
hanem a párkapcsolat idejének valamilyen számomra ismeretlen mértékegysége
-
ezt a sok csacskaságot itt!
-
válasz
nofreenick #1518 üzenetére
áá értem
azt hittem a druszák vmi párkapcsolatos szó de akkor nem
igen ő is Márk életkort nem mondom majd elmondja Ő ha akarja -
nofreenick
aktív tag
Drusza: az azonos keresztnevűek nevezik egymást ezen a néven. Ismert durasza, duruca elnevezése is.
nem a kapcsolat életkorát kérdeztem, hanem az övét
szerk: és csak azért kérdezem, mert az én korosztályomban nem annyira gyakori ez a név, bár mostanában nagyon felkapott lett
[Szerkesztve] -
válasz
nofreenick #1516 üzenetére
druszák
ezt a szót nem ismerem
egyébként Ők nemrég jöttek összeugyhogy még nagyon friss a dolog
-
Old Death
senior tag
én nem csináltam semmit, mihez gratulálni kéne... én csak sose bírtam ki senki mellett sokáig... vhogy mindig volt vmi ami zavart... és most nincs... (pedig kerestem... igen kritikus vagyok)
és vazzze végre boldog vagyok...
de köszönöm és azok vagyunk, leszünk
oldy
ps: Neked sem kell örökké várnod -
Old Death
senior tag
''Márk: kérek ide most valami világmegváltó, szívbemarkoló dumát léci''
éljen soká a proletár forradalom
a barátnő jó dolog... sőt! sok évi keresés után kifogtam egy gyönyörű és kiváló belső értékekkel rendelkező lányt... asszem szerencsés vagyok... én a fellegekben járok... de ez kell is... szerelmes vagyok... és nagyon ragaszkodunk egymához a lánnyal... vhogy az élet teljesen más mindkettőnknek... kitaláljuk mire gondol a másik... nagyon együtt vagyunk lélekben
oldy -
Rendben Péter!
A nőjjél fel úgy értettem ,hogy a starcraft meg a cs meg a wow. hát én gondolkodtam ezen ,hogy a gépezés mennyi idöt vesz el. bizony sokatés ebből a játszás a legtöbbet! nőjj fel keress párt házasodj gyerekek majd éld boldog nyugdíjas idődet.
Márk: kérek ide most valami világmegváltó, szívbemarkoló dumát léci -
válasz
nofreenick #1504 üzenetére
az a jó
ja egyébként munkát keresek ha tud valaki valamit akkor értesítsen -
válasz
nofreenick #1502 üzenetére
tboff ide minden jön
-
nofreenick
aktív tag
a névnapi köszöntéseket én is köszönöm (nem, nem ervin vagyok, se nem sándor
)
ez most itt a nagy vallomások topikja lett? -
Old Death
senior tag
Igen-igen... Márk barátunk boldog és meglelte párját...
kevés ideje maradt másra, de azért esténként általában benéz ide, h mit alkottak a barátok...
és Márk barátunk köszöni a névnapi köszöntéseket
oldy
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest