Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keresztapper
senior tag
Valaki meg tudná mondani, hogy képernyőt hogyan kell kikapcsoltatni? Nem kell hogy a billentyűzár is aktiválódjon, de igazából az sem baj.
-
Keresztapper
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Közben kísérleteztem még, de úgy tűnik, az end call is működik elutasításra, a call %CNUM meg vissza is hívja az utolsó bejövő számot.
Igazából arra kell, hogy vissza tudjak hívni mindenkit egy gombnyomásra, így spórolok a környezetemnek.
Vettem egy jack aljzatba dugható smart key-t (50 centért
), és ezzel hívom meg a taskot. Így egy gombnyomás az egész. Tegnap csak annyi volt a baj, azért nem akart működni, mert a rövid nyomás esetén nem tudtam elérni a rendszernél, hogy ne headset felvevőgombjáként értékelje a jelet, és így az fogadta a hívásokat.A nyomás idejének megnövelésével viszont úgy tűnik, működik.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
Keresztapper
senior tag
Abban tudnátok segíteni, hogy milyen action-ök kellenek egy taskba, ha azt akarom, hogy ezt meghívva az éppen bejövő hívást dobja el, és a hívó felet hívja vissza. A visszahívást már megoldottam, de az end call action az elején ahelyett hogy eldobná a hívást, felveszi azt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Automata kávégépek
- Horgász topik
- Android szakmai topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), és ezzel hívom meg a taskot. Így egy gombnyomás az egész. Tegnap csak annyi volt a baj, azért nem akart működni, mert a rövid nyomás esetén nem tudtam elérni a rendszernél, hogy ne headset felvevőgombjáként értékelje a jelet, és így az fogadta a hívásokat.