Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
symbianman
csendes tag
symbianman
(újonc)
Szia teasüti!
Légyszives segits nekem már egy hónapja kinlódok az időjárás felolvasása projectel
Végre ezen a fórumon találltam hozzáértő embert(Téged) sikeresen importálltam a "Wake"projected, de nem akarja letőlteni Időjárás előrejelzés az előre jelzést, azt mondja be csak "Időjárás előrejelzési adatok nem talállhatók"Püspökmolnári Időjárás előre jelzését szeretném az ébresztő után felolvastatni csináltam egy "Alarm Done" profilt,Ébresztés után bemondja a dátumot névnapot naptári teendőket már csak az időjárást szeretném megoldani. Légyszives segits nekem . előre is köszönöm! -
Derejebááá
csendes tag
Alarm projected feltettem, olvasgatom, nagyon össze van rakva, de vmit változtartnom kéne mert mikor aktiválódna ezt írja : Action zoom element text not aviable on this device, és utána bemondja hogy időjárás adatok nem állnak rendelkezésre. Még csak most kezdem kiismerni a taskert, nem tudom mi lehet agond, van ötleted? Köpönyeg fennvanm beállítva, frissítve, widgettel.
Köszi előre is.
-
LordRajZoL
aktív tag
Szép munka
Becsületesen feltúrboztad a régi profilokatÉn is Naptár eventet használok a vezérlésre csak nem a netes lekérdezést hanem egész napos eventekekkel direktbe kérdezem le. Mivel 5 hetes 7+2be dolgozok egyszerübb volt a naptárba lekodolni a müszakrendet.Ez vezerrli ébresztöt, s szól ha indulni kell melóba, kivenni hütöböl kaját, meg hasonlók.
Plusz vannak gyors profilok amit szintén tudok egy sima Naptár bejegyzéssel vezérelni. Pl értekezlet, kis szundi, wifi meg hasonlók
Sajna a Cell infó nem megbizható nekem mivel vidéken vagyok s viszonlyag közel van melóhelyem igy azt nem tudom megbizhatóan használni
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Jogász topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Elektromos autók - motorok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest