- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
symbianman
csendes tag
symbianman
(újonc)
Szia teasüti!
Légyszives segits nekem már egy hónapja kinlódok az időjárás felolvasása projectel
Végre ezen a fórumon találltam hozzáértő embert(Téged) sikeresen importálltam a "Wake"projected, de nem akarja letőlteni Időjárás előrejelzés az előre jelzést, azt mondja be csak "Időjárás előrejelzési adatok nem talállhatók"Püspökmolnári Időjárás előre jelzését szeretném az ébresztő után felolvastatni csináltam egy "Alarm Done" profilt,Ébresztés után bemondja a dátumot névnapot naptári teendőket már csak az időjárást szeretném megoldani. Légyszives segits nekem . előre is köszönöm! -
Derejebááá
csendes tag
Alarm projected feltettem, olvasgatom, nagyon össze van rakva, de vmit változtartnom kéne mert mikor aktiválódna ezt írja : Action zoom element text not aviable on this device, és utána bemondja hogy időjárás adatok nem állnak rendelkezésre. Még csak most kezdem kiismerni a taskert, nem tudom mi lehet agond, van ötleted? Köpönyeg fennvanm beállítva, frissítve, widgettel.
Köszi előre is.
-
LordRajZoL
aktív tag
Szép munka
Becsületesen feltúrboztad a régi profilokatÉn is Naptár eventet használok a vezérlésre csak nem a netes lekérdezést hanem egész napos eventekekkel direktbe kérdezem le. Mivel 5 hetes 7+2be dolgozok egyszerübb volt a naptárba lekodolni a müszakrendet.Ez vezerrli ébresztöt, s szól ha indulni kell melóba, kivenni hütöböl kaját, meg hasonlók.
Plusz vannak gyors profilok amit szintén tudok egy sima Naptár bejegyzéssel vezérelni. Pl értekezlet, kis szundi, wifi meg hasonlók
Sajna a Cell infó nem megbizható nekem mivel vidéken vagyok s viszonlyag közel van melóhelyem igy azt nem tudom megbizhatóan használni
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Képregény topik
- Arc Raiders
- NIOH 3
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Robot tolna pénzszállító vagont a Honor alá
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Mini PC
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.02.23)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest