- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nmsbalint
csendes tag
Oké.
BT-n csatlakozom az autó kihangosítójához, indul a profil. Amikor leállítom a kocsit és lecsatlakozik a telefon, akkor várni akarok 10 percet és csak utána akarom, hogy kikapcsoljon a BT, hogy ha visszaülök, akkor ne kelljen újra bekapcsolnom. Korábban javasoltátok, hogy az ilyen dolgokat külön-külön profilokkal oldjuk meg. Ezért szeretnék csinálni egy profilt, amiben benne van a WAIT-es task. Szóval a BT connect exit task-al bekapcsolom ezt a WAIT profilt, fő task-jával pedig leállítom, hogy a következő lecsatlakozásnál ismét 10 perc legyen a várakozás.
Próbáltam külön Task-al megoldani: A BT connect profil exit taskjával indítottam egy WAIT task-ot. A probléma az volt, hogy az exit task folyamatosan futott addig (STOP jel a PLAY jel mellett), míg a WAIT task le nem futott. Ez azt okozta, hogy ha visszaültem a kocsiba, nem tudtam visszacsatlakozni, mert az EXIT-task még futott.
Ha így sem értitek, akkor valamit nagyon összekeverek...
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.02.16)
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- DJI mini 3 drón display unit
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest