Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nmsbalint
csendes tag
Oké.
BT-n csatlakozom az autó kihangosítójához, indul a profil. Amikor leállítom a kocsit és lecsatlakozik a telefon, akkor várni akarok 10 percet és csak utána akarom, hogy kikapcsoljon a BT, hogy ha visszaülök, akkor ne kelljen újra bekapcsolnom. Korábban javasoltátok, hogy az ilyen dolgokat külön-külön profilokkal oldjuk meg. Ezért szeretnék csinálni egy profilt, amiben benne van a WAIT-es task. Szóval a BT connect exit task-al bekapcsolom ezt a WAIT profilt, fő task-jával pedig leállítom, hogy a következő lecsatlakozásnál ismét 10 perc legyen a várakozás.
Próbáltam külön Task-al megoldani: A BT connect profil exit taskjával indítottam egy WAIT task-ot. A probléma az volt, hogy az exit task folyamatosan futott addig (STOP jel a PLAY jel mellett), míg a WAIT task le nem futott. Ez azt okozta, hogy ha visszaültem a kocsiba, nem tudtam visszacsatlakozni, mert az EXIT-task még futott.
Ha így sem értitek, akkor valamit nagyon összekeverek...
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Autós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Linux kezdőknek
- Milyen TV-t vegyek?
- LEGO klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Építő/felújító topik
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest