Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B. Tamas
aktív tag
Sziasztok, tegnap megvettem a Taskert, mert látok benne potenciált. Többször hallottam róla, ajánlották már sok helyen. Ahogy nézem elég bonyolult program (legalábbis elsőre). A kérdésem az lenne, hogy van e valami lehetőleg magyar (de ha angol az sem baj) oldal, ahol szájbarágósan le vannak írva az alapok, hogyan induljak el, parancsok, stb. esetleg kis minta profilok komplett működő utasítássorozatokkal. Amiket találtam azok régiek pl 2016-os cikkek, és a program már rég nem úgy néz ki és nem úgy működik. Szóval ha valaki tudna segíteni az elindullásban megköszönném.
Az eredeti cél az, hogy vannak NFC tagjeim, és azokhoz szeretnék saját profilokat kreálni. Kezdésnek egy otthonit, éjjelit, autósat és munkahelyit.
Ami érdekelne még, hogy az android elvileg 8-tól tiltja az appoknak a hotspot ki/be kapcsolást, ezzel ezt valahogy meg lehet oldani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Eladó XFX Speedster QICK 319 AMD Radeon RX 6750 XT / kb 6 hó alza gari
- iPhone 15 128GB ÚJ gyári független 2029.01.09 Jótállás
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó PS5 Pro + ajándék Garanciás 2028.12.11-ig
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest