Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
B. Tamas
aktív tag
Sziasztok, tegnap megvettem a Taskert, mert látok benne potenciált. Többször hallottam róla, ajánlották már sok helyen. Ahogy nézem elég bonyolult program (legalábbis elsőre). A kérdésem az lenne, hogy van e valami lehetőleg magyar (de ha angol az sem baj) oldal, ahol szájbarágósan le vannak írva az alapok, hogyan induljak el, parancsok, stb. esetleg kis minta profilok komplett működő utasítássorozatokkal. Amiket találtam azok régiek pl 2016-os cikkek, és a program már rég nem úgy néz ki és nem úgy működik. Szóval ha valaki tudna segíteni az elindullásban megköszönném.
Az eredeti cél az, hogy vannak NFC tagjeim, és azokhoz szeretnék saját profilokat kreálni. Kezdésnek egy otthonit, éjjelit, autósat és munkahelyit.
Ami érdekelne még, hogy az android elvileg 8-tól tiltja az appoknak a hotspot ki/be kapcsolást, ezzel ezt valahogy meg lehet oldani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest