Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Amennyire én tudom a Javascript és a Javascriptlet között csupán annyi lényegi különbség felfedezhető, hogy míg a sima Javascript egy .js fájlt futtat le, addig a Javascriptlet ad egy szövegdobozt, és itt lehet a kódot szerkeszteni. Utóbbi hasznos kis kódok esetén, viszont ha kevés rammal van megáldva az eszközöd, és viszonylag hosszú a kód, akkor érdemes fájlban tárolni a dolgot. Így egyrészt könnyebb szerkeszteni (akár PC-ről is), nem válik türelemjátékká a kód böngészése, illetve elvileg könnyebb megosztani másokkal az eredményt. De mindkét elem ugyanúgy az Android webviewjével futtatja le a JS kódokat (plusz a built-in funkcióit implementálja).
2. Szerintem itt a JS sem fog segíteni...
Mivel a DTOUT állításához egy appon belül ha jól tudom, csak egy megoldás létezik, ami csak a rendszerben megadott értékekre képes a fényerőt átállítani. Egyébként a legközelebbi elérhető, nagyobb értéket állítja be, ahogy @hetn is bölcsen megállapította!Amúgy az a beépített Taskeres JS funkció is hasonló elven működik, mint a Tasker GUI-n elérhető Display Timeout, szóval nem hiszem, hogy működni fog.
Szóval root nélkül (hacsak a kisegítő API-k nem tudnak ilyesmit
) nem lehet pontosabb értékeket megadni. Roottal is csak egy megoldást tudok hirtelen, az pedig, hogy egy Android SQLite adatbázisban módosítanám a fényerő értékét. Így akár teljesen el is lehet sötétíteni a kijelzőt, ha 0-ra állítod az értéket. Ezt használtam ki arra annó, hogy a telefon tudjon double-tapre ébredni. 
Egy szó, mint száz, a JS hasznos dolog, de nem mindenható. Ha valamit meg tudsz oldani a Taskerben, de hosszan/körülményesen, azt valószínűleg itt egy kicsit elegánsabban is össze lehet hozni, de a rendszer korlátozásait itt sem tudod kikerülni sajnos...

Szerk.: Mire megírtam, a kérdező már meg is adta a rövid és tömör választ!

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mivel a DTOUT állításához egy appon belül ha jól tudom, csak egy megoldás létezik, ami csak a rendszerben megadott értékekre képes a fényerőt átállítani. Egyébként a legközelebbi elérhető, nagyobb értéket állítja be, ahogy @hetn is bölcsen megállapította!
) nem lehet pontosabb értékeket megadni. Roottal is csak egy megoldást tudok hirtelen, az pedig, hogy egy Android SQLite adatbázisban módosítanám a fényerő értékét. Így akár teljesen el is lehet sötétíteni a kijelzőt, ha 0-ra állítod az értéket. Ezt használtam ki arra annó, hogy a telefon tudjon double-tapre ébredni.