Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sh4d0w: Van-e még?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Amennyire én tudom a Javascript és a Javascriptlet között csupán annyi lényegi különbség felfedezhető, hogy míg a sima Javascript egy .js fájlt futtat le, addig a Javascriptlet ad egy szövegdobozt, és itt lehet a kódot szerkeszteni. Utóbbi hasznos kis kódok esetén, viszont ha kevés rammal van megáldva az eszközöd, és viszonylag hosszú a kód, akkor érdemes fájlban tárolni a dolgot. Így egyrészt könnyebb szerkeszteni (akár PC-ről is), nem válik türelemjátékká a kód böngészése, illetve elvileg könnyebb megosztani másokkal az eredményt. De mindkét elem ugyanúgy az Android webviewjével futtatja le a JS kódokat (plusz a built-in funkcióit implementálja).
2. Szerintem itt a JS sem fog segíteni...
Mivel a DTOUT állításához egy appon belül ha jól tudom, csak egy megoldás létezik, ami csak a rendszerben megadott értékekre képes a fényerőt átállítani. Egyébként a legközelebbi elérhető, nagyobb értéket állítja be, ahogy @hetn is bölcsen megállapította!Amúgy az a beépített Taskeres JS funkció is hasonló elven működik, mint a Tasker GUI-n elérhető Display Timeout, szóval nem hiszem, hogy működni fog.
Szóval root nélkül (hacsak a kisegítő API-k nem tudnak ilyesmit
) nem lehet pontosabb értékeket megadni. Roottal is csak egy megoldást tudok hirtelen, az pedig, hogy egy Android SQLite adatbázisban módosítanám a fényerő értékét. Így akár teljesen el is lehet sötétíteni a kijelzőt, ha 0-ra állítod az értéket. Ezt használtam ki arra annó, hogy a telefon tudjon double-tapre ébredni. 
Egy szó, mint száz, a JS hasznos dolog, de nem mindenható. Ha valamit meg tudsz oldani a Taskerben, de hosszan/körülményesen, azt valószínűleg itt egy kicsit elegánsabban is össze lehet hozni, de a rendszer korlátozásait itt sem tudod kikerülni sajnos...

Szerk.: Mire megírtam, a kérdező már meg is adta a rövid és tömör választ!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gaming notebook topik
- iPhone topik
- EAFC 26
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Jövedelem
- Milyen egeret válasszak?
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Új, modolt billentyűzet eladó knobbal, kijelzővel + választható Magyar(PBT) kupakkal és kapcsolókkal
- Victus 16-d1033ns 16.1" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- 256GB NVMe SSD, 1 év gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Mivel a DTOUT állításához egy appon belül ha jól tudom, csak egy megoldás létezik, ami csak a rendszerben megadott értékekre képes a fényerőt átállítani. Egyébként a legközelebbi elérhető, nagyobb értéket állítja be, ahogy @hetn is bölcsen megállapította!
) nem lehet pontosabb értékeket megadni. Roottal is csak egy megoldást tudok hirtelen, az pedig, hogy egy Android SQLite adatbázisban módosítanám a fényerő értékét. Így akár teljesen el is lehet sötétíteni a kijelzőt, ha 0-ra állítod az értéket. Ezt használtam ki arra annó, hogy a telefon tudjon double-tapre ébredni.