- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
psg5
veterán
Köszi!
Amúgy amikor bekötötte a szaki a netet és a http://192.168.100.1/-t próbálta behívni egyből az én routerem jött be, de most be tudom hozni a modemet is ezen. Utánaszóljak szerinted vagy nincs jelentősége, hogy be kelljen lépni a modem felületére, ha minden működik? Vagy alapjelszóval lehet belépni?
Szerk. admin+cbn párossal be is tudtam lépni. Kell állítani valamit?
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
HIJ
őstag
Én nem mondanám. Anyuéknál állandóan szar volt. Jelentgettem hűségesen, aztán ők meg jöttek és cserélgettek hűségesen... Még az oszloptól is új kábelt húztak. Igaz tőlünk 4-5 utcával arrébb volt a hiba egy elosztásnál. Árnyékszakadás. Azért nem jelentkezett másnál a hiba, mert a 4-5 utcába senkinek nem volt digitális előfizetésük, így csak minket érintett a dolog. Ebből is látszik, hogy mennyire nem terjed még falun a digitális előfizu...
Na szóval, csak kitartóan kell jelenteni a hibát. Igaz már a szerelők is morogtak a végén, de én meg mondtam nekik, hogy nem morogni kéne, hanem megoldani a hibát és nem hívom őket többet...
-
Daniel911
csendes tag
Tényleg?
Nálam ilyet tett be a szerelő, annak a hátusó felét meg AZ UJJÁVALl benyomta, levette a fedelét, és megmutatta, hogy van benne 3 rézszál egy gyűrűn. Valami hasonló...[ Szerkesztve ]
Nagy az Isten állatkertje, és egyre biztosabb vagyok benne, hogy nincs kerítés.
-
emre33
addikt
-
Grande Ale
őstag
Sebesség megvan, kábelesen, legalábbis amikor utoljára rádugtam. Nem az a baj, hanem hogy eszméletlen lassú, sokat kell várni az oldalakra, stb. Régen nem volt ilyen. Google dns-t használok, elvileg az is gyorsabb. Biztos, hogy valami gáz van, szerintem nem bírja a rendszer a sebesség emelést, vagy nem tudom...
-
emre33
addikt
kérdésed lényegtelen, mert 40Mbit letöltési nem állítanak be 1 frekire.
De hát docsis 3.0 modemje van.Motorola 6120 esetén lehet állítgatni a frekiket, szépen ki lehet tapasztalni, hogy csúcsidőbe melyik a kevésbé terhelt az adott településen.
https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Latitude 7320 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjolv gar
- Dell Latitude 5491 27% 14" FHD IPS érintő i5-8400H 16GB DDR4 256GB gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 7591 2in1: i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG monitorok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest