- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- votlage71: Kábel menedzsment
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
azzio
aktív tag
szerintem már így is elég necces a 300W
bár még nem számoltam össze, hogy összesen mennyit fogyasztanak az alkatrészeim (külön-külön se tudom, csak annyit hallomásból, hogy a proci kb. 50-60W), de pl. a mistralban azt mondták, hogy ehhez már min. 400-as táp kell, a bluefishben meg nyugodt szívvel mondták a 300-ast. Én nekik hittem, és működik is, de ha te veszel egy erősebb kártyát (gondolom min. fx5600-ra vagy radír9600-ra gondoltál...) ahhoz ,ár lehet, hogy ez kevés lesz. próba cseresznye. egyébként túlterhelésnél, ha csak nem valami nagyon noname szarság, lekapcsolnak a tápok. max. a vindóz szitkozódik utána, hogy ez meg mi volt...
ja, összehasonlítási alapnak, nekem ez van:
IS7-E, P4 2.4C (tehát mint neked, csak nincs húzva), 2x256MB RAM, 40GB Quantum (hangos mint egy repülő :) ), Sony DVD olvasó, LG CD-irtó, radír9200, LifeView TV-tuner. más nem megy róla. szóval erre mondták a mistralban, hogy min. 400W, a bluefish szerint pedig 300W bőven jó...
hát én csak azt tudom mondani, hogy procit, lapot, ramot, videokareszt leszámítva ugyanez ment eddig 235W-os táppal...
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest