Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluyoo
nagyúr
Már azt hittem végre sikerült elcsípnem egy jó kis akciót i5-3570K.
De rá egy napra kaptam a telefont hogy nem tudják beszerezni az Intel aktuális tuning I5-ösét! Ki hiszi ezt el?
Egyszerűbb lett volna beismerni hogy rossz volt az ár, de inkább megy a mostanában a webshopokra jellemző kamuzás! Pedig azt hittem ez alól az iPon kivétel. Tévedtem!
A telefon előtt két órával még megkaptam a 2. e-mailt hogy "összekészítés után átadjuk a futárnak, akik várhatóan két munkanapon belül a kért átvételi pontra szállítják Önnek.".
Csak azért írtam mert feldühített az eset és az ügyintézővel nem akartam bunkó lenni a telefonban, mivel gondolom nem ő tehet róla ....[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz rankesz #5493 üzenetére
Most kapcsoltam hogy nekem szólt.
Hát annyira nem érdekel hogy írják ki az árakat nem az én dolgom. Én vásárolok ... látom az ajánlott árat ha tetszik klikkelek hogy kell .... És mint írtam már a 2. e-mailt is küldték hogy csomagolás előtt ...
Csak gondolom valakinek leesett hogy túl olcsón kínálják .... Biztos megvan a jogi oldala hogy nem azt mondták hogy el.aszták hanem hogy nem tudják beszerezni.
De mindez lényegtelen, Karácsony törölve és nagyon nem vagyok boldog.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Khelben #5497 üzenetére
Milyen érdekes most már be tudják szerezni a i5-3570K-t! Ennyit a webshop szavahihetőségről!
Ha lehet egy iPon-os reagáljon, kíváncsi vagyok a magyarázatra.(#5496) wolfman87
Mégpedig milyen gyorsan!
Most várom az újabb telefont hogy mégis tudják szállítani a CPU-t (mert tegnap csak tévesen tájékoztattak) az általam rendelt áron.Persze ilyen telefonhívást nem fogok kapni.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz HUN]Repa #5511 üzenetére
Köszönöm a választ/magyarázatot!
Mondjuk ettől még mindig megvezetve érzem magam .... Mondhatni egy negatív tapasztalat az Ipon computerrel kapcsolatban.
Jó pár alkalommal kerültek hardverek "extra olcsón" a konkurenciáitok polcaira is és szinte mindig ez lett a vége hogy ..... Én pedig osztottam az észt hogy normális webshopot kell választani ahol ilyen félrevezetés nem fordul elő pl. iPon .... nem potyára ajánlottam is nemegyszer az üzletet másoknak.
Ha nem rólatok lett volna szó (vettem már hasonlóan jó árú terméket nálatok) , és nem lenne pl. "SzuperSzerda" rá sem klikkeltem volna a megrendelésre. Egyszerűen nem vettem volna komolyan az ajánlatot. Viszont megtettem, és jöttek is az e-mailek.Itt már biztosra vettem hogy lesz egy új CPU-m használt áron. Volt is nagy öröm .... majd jött a telefon hogy .... és másnap hogy mégis .... csak drágábban! Szerintem az is belátható hogy ilyet nem lehet nyugodtan lenyelni.
"Belátható, hogy nekünk is az a jó, ha ELADJUK a termékeket, nem az ilyen esetek." Én meg akartam venni! Meg is alkudtunk rá, ha nem Pick Pack Pont-os szállítás lett volna akkor már a pénz is nálatok lenne! Ti gondoltátok meg magatokat nem én!
Mindenesetre számomra sz.r ügy még mindig felmegy a vérnyomásom ha eszembe jut.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Most ettől nem érzem magam jobban ....
Használt CPU-t meg nem is akartam venni ...
És ugye nem is vertem az asztalt hogy márpedig nekem adják el a megrendelt áron ......
Bár a rendelés elfogadó e-mail után kaptam a másodikat is hogy "összekészítés után átadjuk a futárnak, akik várhatóan két munkanapon belül a kért átvételi pontra szállítják Önnek." gondolom erre is van egy pöpec jogszabály.
De mindegy is nem lesz új CPU-m ennyi! Kár ragozni ..... Tanultunk az esetből.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Gyuri27 #5544 üzenetére
60K-s CPU 45K-ért ez nem 50% ne essünk túlzásba .... Az nyerészkedés lenne ha szeretnék magamnak jó áron egy CPU-t!? Milyen ingyen pénz? Az hogy a fizetésemhez mérten normális áron juthattam volna a CPU-hoz? "Meg elmenni dolgozni." Ez hogy jött ide? De mellesleg van munkám!
(#5543) dethroner
"Más! Miért tűntek el a tegnap esti hozzászólások?" Én takaríttattam ki mivel egyesek lassan rablónak tituláltak mert ráklikkeletem arra kib.szott CPU-ra (bár elég rendesen fogott a radír ). És hogy nem tetszett hogy hogy "nem tudják beszerezni" szöveggel pattintottak le .....[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Gyuri27 #5546 üzenetére
"Mit gondoltál mitől olcsóbb 15k-l?"Azt én honnan tudjam. Azért nem annyira hihetetlen kedvezmény. Vettem hangszórót hasonló kedvezménnyel az iPon-ban ....
"Nézem a konfigod. Szóval nem értem a nagy halált." Mi köze a mostani gépemnek ehhez?
"Ha csak arra futja akkor ez van." Nem írta senki hogy nem futná rá mint írtam szerencsére van munkám. Én a rendelésem visszamondásán akadtam meg."De rá egy napra kaptam a telefont hogy nem tudják beszerezni az Intel aktuális tuning I5-ösét! " Persze másnap már a polcon volt .... Nem azt mondták hogy elb..tuk ... De HUN]Repa normálisan válaszolt és ennyi! Lett volna! Ha utána nem estek nekem ... nem gyengén személyeskedő hangnemben.
"Mégse tépném a szám," Most is ezt teszed ......
De mindegy is .....[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Hi!
Lenne egy gondom (?) ... Vásároltam egy WD 1TB Red IntelliPower 64MB SATA3 WD10EFRX HDD-t és 3év gari helyett csak kettő van a papíron. Pedig direkt csak három év vagy annál többel kerestem HDD-t [link]. Szóval ragaszkodnék a három évhez.
Vajon kapok új garipapírt a három évről?Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz essexboy #6003 üzenetére
Köszi az infót! Írtam nekik most várom a választ. Remélem nem lesz fennakadás a dologgal.
Most nézem most meg 2év gari van rá ... Remélem Hétfőre megint 3év lesz!(#6002) Bélaaaa
Maradt a zacskóban! Bár nem lett volna rossz már a hétvégén befogni de hát ez van.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz essexboy #6005 üzenetére
Hát sajnos nálam ez nem áll fenn!
(#6006) bul07
Nem igazán tudom. Amikor kinéztem 3év volt , amikor a papíron észrevettem 2évet akkor is. Most megint kettő.
"Mondjuk én se örülnék -1év garanciának" Mindenképpen hosszabb garanciaidőt szerettem volna. Az 5 évvel ellátott HDD-k árát már sokalltam maradt egy ajánlott/megbízható darab 3 évvel. Ezért sem hagytam ezt a -1 évet ....(#6007) djculture
Szerencsére HUN]Repa tud a gondomra korrekt megoldást , szóval nem nyomozunk!(#6008) HUN]Repa
köszönöm! Ment a válasz![ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Bélaaaa #6056 üzenetére
100K feletti rendelés esetén nem elérhető! Pick Pack Pont
Viszont lehetett volna kártyával is fizetni ...
"Előreutalással
Bankkártyával azonnal
PayPal"Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Hi!
Ahogy én tudom nyolc napig elállhatsz a vásárlástól. De ha nem bontottad ki szerintem gond nélkül cserélik másik hardverre. Nemrég egy HDD-vel volt hasonló problémám [link] nem figyeltem hogy változott a garanciaidő. Tök korrektek, voltak végén kaptam egy másik HDD-t.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Ha internetes vásárlás volt, akkor 8napon belül minden indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól és 30 napon belül meg kell kapnod a vételárat vagy ugye levásárolod (talán az utóbbinak jobban örülne az üzlet ).
Elállási jog fogalma és gyakorlásának feltételei.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Szerintem befolyásolja. Legalábbis az én olvasatom szerint.
"Az elállási jog kompenzálja azt, hogy a vásárlás előtt nem volt lehetőségünk a termék megvizsgálására, kipróbálására, illetve üzembe helyezésére."
Ugye személyes átvételnél erre lehetőséged van. Szóval szerintem az üzletet semmi nem kötelezi. De egyszerűbb lenne az iPon-nak írnod.(#6077) Kiki18
Ugyan ez a szitu személyesen vetted át ....
Viszont te is írj az üzletnek mert lehet gond nélkül cserélik. Főleg ha nincs is kibontva a termék.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
-
bluyoo
nagyúr
-
bluyoo
nagyúr
-
bluyoo
nagyúr
"hogy valahol bizonyos vásárlási összeg felett díjmentes a szállítás." Annyit megtanultam az eddigi életem folyamán hogy ingyen semmi sincs! Talán a levegő, már ha nem dobozos. Ugyan úgy kifizeted csak a termékek árában ...... Kb. mint az ingyen hitel!
[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Úgy látszik nem csak én vagyok "maradi"! Szerintem is jobb volt az előző oldaluk ....
Bár az is igaz hogy majdnem mindent meg lehet szokni.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Inaktív termékre már nem lehet rákeresni? Vagy csak én vagyok vak?
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz fricz19 #6191 üzenetére
Köszi!
Nálam van hogy nem jön elő a menü ... pl. ha simán beillesztek valamit a keresőmezőbe csak egy karakter törlése után ugrik fel ez a menürész (ezért is nem találtam) viszont utána akár mit beírok/beszúrok már gond nélkül megjelenik. Gépelve nincs ez a "gond".[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Zoli54213 #6472 üzenetére
"Mit nem lehet abban érteni?" Hogy mi köze az országnak ahhoz hogy már egy nappal meghaladták a 15 napot. És te több fórumon ......
Mindenesetre eszem ágában sincs védeni egy üzletet, arra ott vannak az alkalmazottak.
De az ügyed szerintem nem akkora hú de durva (egyelőre) .... hogy soha többet ne rendeljek az iPon-tól (de ez lehetne más üzlet is). Főleg hogy azonnal cserekártyát ajánlottak, ez szerintem törekedés az ügyed megoldására vagyis a kellemetlenséged csökkentésére.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Zoli54213 #6477 üzenetére
Nem tudom neked miért nem válaszoltak. Hátha megmagyarázza valaki .... Nekem mindig jött a válasz a leveleimre (sokszor órán belül) és idáig mindig megoldották a problémámat. Lehet nem szimpatikus a stílusod az üzletnek/ügyintézőnek.
"Ez így olyan volt mintha nem akarnának se fizetni, se kártyát adni..." Ezt szerintem te sem gondolod komolyan hogy 150K-val akarnak nyilvánosan lehúzni!
Mindenesetre várjuk a végkifejletet. Remélem neked is pozitív lesz.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
"nem mindig az azonnal-akarok-mindent-tájékoztatást-és-választ-de-iziben mentalitás a nyerő" Azt hiszem én sem nem ebbe a csoportba tartozom. Azért is sikeredett kicsit cinikusra a az első pár hozzászólásom.
Bár őt is megértem hogy minél hamarabb szeretné a gépben tudni a hardverét elvégre azért vette hogy használja. Anno én sem értettem miért tart több hétig a hiba megállapítása, miközben én pár perc alatt megállapítottam hogy nincs net és nem is lesz azzal a lappal.(#6482) Zoli54213
Szerintem várd meg a végét, felesleges összeesküvés-elméleteket gyártani.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz jozsi252 #6492 üzenetére
Hát nekem nem ezt írták e-mailben ....
"Mivel pick-pack pontos átvétellel vásárolta, ezért jogosult a garancia futár szolgáltatásra, amit weblapunkon keresztül tud megrendelni."
Sajnos előtte már feladtam mindkét bedöglött LED izzót (mert én is azt hittem hogy nem jár ...). Persze külön haltak be 2-3 nap eltéréssel ... Csak azért hogy többet bukjak a postán.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Azért ez az ügymenet nem kötelező!
Amikor a mostani Tv-t vásároltuk (kábeltévé szolgáltatótól ...) kihozták, lepapíroztuk. Rakta volna össze a szerelő, mondom neki hogy boldogulok vele, nyugodtan mehetnek ... Összeraktam a Tv-t fel a falra, és kikerekedett a szemem. A képernyő közepén egy ~3-4cm-es karc. Hát nem örültem neki, hogy 250-ért vettem egy sérült készüléket. Hívom a szakikat, hogy ilyenkor mi van (Péntek 17óra)? Mondják hogy jó kérdés majd jövőhéten ... Kedden már csengettek az új készülékkel! Pedig sértetlen csomagolás, átvettem, beüzemeltem, ...[ Szerkesztve ]
Bazinga!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest