Hirdetés
- Kalandor: Habemus papam
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Pajac: Átlátszó fém
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telda
addikt
válasz
ricshard444 #5922 üzenetére
Majdnem tökéletes válasz
.
Timeless Isle a hely. -
sketchifun
senior tag
válasz
ricshard444 #5820 üzenetére
Ha levásárlásra/pénzvisszafizetésre kerül a sor, akkor a VGA átlagára nem számít. Csak az az ár számít, ami azon a számlán szerepel, amit a vásárláskor kaptál. Tehát ha te 2,5 évvel ezelőtt vettél egy 3 év garis kártyát, ami akkor 35 ezer volt, most meg 15, akkor bizony 35 ezer forintot vásárolhatsz le, vagy kérhetsz vissza.
-
HUN]Repa
aktív tag
válasz
ricshard444 #5753 üzenetére
Ha nincs mókolás, sérülés a terméken, szerintem nem kell aggódnod.
" Sokmindent olvastam mar róluk és elég undorítónak tűnik az ahogy próbálnak kitérni a garanciáztatás elől."
Viszont nem hiszem, hogy sok történetet olvastál, ami garanciavesztéssel végződött, szerintem ha ki akarnánk térni a gariztatás alól ez lenne a módszer, nem?
Nem tudom melyik a barátod ügyintézése, de megvitathatjuk, ha gondolod, és adsz pontosabb infót. -
válasz
ricshard444 #5750 üzenetére
azért a sírássál legalább addig várhatnál, míg visszaküldöd
ezt a saját költséges megjavítást meg honnan vetted? -
bul07
nagyúr
válasz
ricshard444 #5751 üzenetére
Ha nincs sérülés akkor miért venének elő ilyen trükökket(persze egy két kép nem árt garanciábaküldés előtt)
De beküldöd bevizsgálhák és eldöntik hogy mi legyen, előre senki nem fogja kitalálni hogy mi lesz a sorsa a vga-nak
-
válasz
ricshard444 #5750 üzenetére
Vagy majd eloveszik a felteteles gari meg kulso serules kartyat? Sokmindent olvastam mar roluk es eleg undoritonak tunik az ahogy probalnak kiterni a gariztatas elol.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest