- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sir0cco
tag
válasz
Maggisz #2997 üzenetére
d12sh-12 Amint fentebb írtam, nálam 1 hetet bírt ez a venti, és ahogy visszaolvasgattam elég sok embernek gondja volt vele, konkrétan xar. Nem olvasgattál vissza? Elég sok mást ajánlgatnak itt.
(bár hozzátartozik, hogy másoknál több ideig is bírhatta, de nem ez jött le) -
sir0cco
tag
válasz
semetka #2993 üzenetére
Igen én is így vagyok vele,nem küldöm vissza pláne, hogy határidős melót csinálok de legszívesebben kirugnám szögletre a tápot. Álmomban nem gondoltam hogy 20 rongy kiadása után ennyit tud a ventije 1 hét után.
(Ja és előtte vettem egy szintén fsp-t használt piacról azzal meg át.....ak, már rég döglött volt) No de hát ez van
Na hát nem szeretnek a tápok -
sir0cco
tag
Sziasztok.
FSP hyper 600 alá melyik ventit javasolnátok? A gyári Yate Loon D12SH-12 ócskaság gyakorlatilag anno 1 hét után kereppelni kezdett... Vissza- vissza olvasgattam de nem volt egyértelmű a választás. Lehetőleg ne legyen túl borsos az ára. 1-2 alternatívát.
Köszönöm válaszotok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- PS Plus előfizetések
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest