Hirdetés
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stonerice
őstag
válasz
bendeguz76 #1779 üzenetére
Én Enermax UCTB12A-ra cseréltem. Szabályoztam a rajta lévő potival, és elég halk a Yate Loon-hoz képest.
-
tornas
őstag
válasz
bendeguz76 #1779 üzenetére
Hasonló paraméterűre, ami nem feltétlenül jelenti azt hogy halkabb is lesz. Először is -mielőtt vennél új ventit - kend meg a csapágyát, hátha halkabb lesz! Sőt, legtöbbször halkulni szokott ilyenkor. Még ha be is állt teljesen, még akkor is legtöbbször megmenti egy csapágy-újrakenés.
Mivel nekem nincsenek nagy igényeim, ezért én a LOMEX-ben is kapható Jamicon ventivel is beérném (egyébként ez is bőven jó). Linkelve van elég sokszor ebben a topikban. Keress rá! Ha más lehetőség felé mennél, akkor is találsz sok ennek megfelelő alternatívát szinten itt a topikban. Ugyanis elég sokan vannak azok, akiknek Yate Loon venti forog a tápjában. Nem rossz venti ez, csak nem megfelelő minőségű és mennyiségű kenőanyagot használnak hozzá a siklócsapágyaihoz a gyárban.
Az összefoglalóban megtalálod a Yate Loon weboldalát, ahol megtalálhatod a venti paramétereit is. Az új ventinek is ehhez a paraméterekhez kell igazodnia. És ami nagyon fontos, hogy 5 V-ról el is induljon!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest