- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Matteo005: 9800X3D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
"A Coolink SwiF2 120P 5V-ról indul ami a legtöbb tápnak tökéletes."
Az a darab indul 5V-ról, amit a linkelt oldalon teszteltek! A gyári adat 7V. A gyár azt garantálja, hogy minden legyártott darab a tervezett üzemideje alatt és az üzemi hőmérséklethatárok között 7V-on biztosan indul. Ennél alacsonyabb feszhez használni mindenképpen rizikó. -
mr_ricsi
veterán
"A tápod ventilátora: 149m3 a Coolink 127m3 simán elég lenne a tápodnak."
Tényleg, most nézem, hogy ez egy PWM-es venti. Akkor meg nem nagy csoda, hogy nem akar elindulni kis feszültségen.
Nem is értem, hogy ez hogyan jöhetett a képbe, amikor a tápokban teljesen hagyományos, kétvezetékes ventik vannak. -
Falcon C.
aktív tag
Dehogynem gondolkoztam: Sharkoon SHA450. Csak jót olvastam róla mindenhol. Nem mondom, hogy méregdrága, de most cseréltük a monitoromat és nincs további 15ezrem a gépre. Asszony megnyúzna.
Ezért (és azért, mert a tápommal egyébként semmi gond) gondoltam a ventilátor cseréjére, így ha bukik is a mutatvány, nem olyan nagyot.
-
Falcon C.
aktív tag
Igen, van egy házventilátorom a hátsó oldalon: Arctic Cooling F12 Pro PWM. Pár napja került bele, a házhoz kapott CM ventilátort cseréltem le. Ezzel is nyertem egy kis zajcsökkenést. A processzorventilátor még a gyári, de mivel alig pár hónapos (illetve ellenőriztem is), azzal nincs gond. Ettől függetlenül cserélem majd azt is (valószínűleg AC lesz az is), de az egy következő projekt lesz. természetesen a BIOS-ban aktív a PWM beállítása is. A tápot kiszedtem a gépből és kifújtam légspay-vel, így elvileg ez sem lehet gond.
-
Falcon C.
aktív tag
Igen, a légáramlás zajos, nem a ventilátor csapágya. Bár, ha elég közel hajolok hozzá (pár centire), akkor hallom, hogy ritmikusan "cincog", de olyan közel úgysem kerülök normál használat mellett a táphoz. Általában fejhallgatóval ülök a gép elé, illetve nem szoktam figyelni a hangját, de pár hete a párom elkezdte mondani, túl hangos a gép, olyan, mintha fújna a szél a szobában.
Lehet, semmi baja a ventilátornak, de zavaróan hangos, emiatt kérem a tanácsotokat.
Az adatlapot kitöltöttem, köszönöm, hogy szóltál, elfelejtettem.
-
westcoastog
veterán
Hát a 120p már jóval drágább mulatság, 40k-ból gazdálkodok, mert még vga-t is veszek. Pwm-es jó lenne, bár a procihűtőt úgy állítottam be hogy leglassabb fordulaton menjen, és 45 foknál kezdjen emelni.
a másik coolink ventire meg rákérdezek.
Esetleg a swif2 1201-es ha megfelelő, azt tudná vezérelni a tápom ha beforrasztanám rendesen? Vagy fontos lenne megnézni a táp mekkora feszkóval indítja a ventit? Régebbi chieftecembe akármilyen ventit raktam, olyan alacsony voltról indította hogy ihaj.(#452) smirdex
Akkor az a venti kimarad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- E-book olvasók
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Apple MacBook
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Corsair iCUE SP120 RGB ELITE - iCUE ML120 RGB ELITE
- Corsair / NZXT 120 - 140mm Ventilátorok.
- 9db Cooler Master MasterFan MF120 Halo RGB ventilátor egyben a szett
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest