Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluyoo
nagyúr
válasz
Falcon C.
üzenetére
A kérdésedre válaszolva elég neki 400W-os sőt 500w-os tápba többen swif2 1201-et raktak 94.2m3/h légszállítással és gond nélkül működik nekik.
"1201-est tettem bele, mivel az előttem szólók is ezt ajánlották valamint tesztelték és működött... ennek csak 3 pines csatija volt, fekete-piros-sárga, tehát elrontani sem lehetett...
a sárga ha jól tudom a fordulatszámot szabályozza ha alaplapra dugod, de mivel a táp magának állítja be a fordulatszámot feszültség növeléssel így arra nincsen szükség..."
A 120P WPM vezérlésű 4pines a csatija 60.4-127.6 m3/h légszállítással de itt már megjön a hangja.A tápod 80.5CFM nagyjából 136m3/h ami kb. megegyezik.
Teljesen nem tudod lehalkítani és ha a swif is akkora feszt kap ugyan úgy hallod majd a szélzajt mivel azt a táp alkatrészei gerjesztik a nagy légáram miatt.
Azért kértem a konfigod hátha nagyon megterheled a tápot azért melegszik és pörög a ventije.De nem egy nagy fogyasztású gép .... max.300W talán.
Van házvenid?Nem a CPU hűtőd zajos?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amazon Fire TV stick/box
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Bittorrent topik
- DUNE médialejátszók topicja
- OLED monitor topic
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest