- eBay-es kütyük kis pénzért
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
takacsbotond
őstag
válasz
metrion #2724 üzenetére
Nem valószínű, hogy az okozza, de érdemes lenne megpróbálni inkább forrasztani, hátha.Azért a forrasztás egy sokkal kulturáltabb módszer, és a szigszalag egyébként sem egy életbiztosítás (a zsugorcső is jó).
Ezt a kollégádnak is érdemes lenne átadnod, mielőtt még meghibásodna a tápja.
Ha nem válik be érdemes lenne megpróbálni egy másik ventit.Ajánlom az Enermax Twister Pressure UCTP12P-t. Nekem is egy FSP tápom van, amiben egy ilyen teljesít szolgálatot, és eddig nem volt vele problémám.
Egyébként hány éves a tápod?Ha 5 évnél öregebb érdemes lenne lecserélni a biztonság kedvéért. -
8th
addikt
válasz
metrion #2724 üzenetére
Mert idővel elfárad és leválik. Vegyél zsugorcsövet az simán túléli a tápodat is. Forrasztani sem feltétlen kell. Összesodrod rámelegítesz két-három réteget és örök élet + 1 nap. Én pont ma vettem ventilátor kábelének szigeteléshez. Kőkemény 120 forint volt belőle egy méter.
-
takacsbotond
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- AliExpress tapasztalatok
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Házimozi haladó szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest