Hirdetés
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
jobbacsabba
üzenetére
"Nem a Scythe-ról volt szó..."
Az Aerocool kifogyott, és 2-3 hétig nem is várható.
Ha nem a LEDesre van szükséged, akkor nyugodtan válaszd a Scythe-ot. -
mr_ricsi
veterán
válasz
jobbacsabba
üzenetére
Nem az lett volna a helyes válasz, mert rákerestem a Googleban, és a 2-3. helyen volt is olyan találat, aminek nem csak webáruháza, hanem boltja is van Budapesten. (már ha a Scythe-ről beszélünk)
Csak abban próbálok segíteni, amit nem tudsz, nem pedig amit lusta vagy megcsinálni.
-
mr_ricsi
veterán
válasz
jobbacsabba
üzenetére
"Hol? Esetleg a fővárosban?"
Ott is meg lehet venni.
Ezt a keresőt nem ismered? -
rob83
aktív tag
válasz
jobbacsabba
üzenetére
-
mr_ricsi
veterán
válasz
jobbacsabba
üzenetére
"Lehet ezt a ventit valahol megvenni? Úgy értem, nem megrendelni, nem regisztrálni, csak egyszerűen megvenni?"
Lehet. -
mr_ricsi
veterán
válasz
jobbacsabba
üzenetére
-
Dirtyz
őstag
válasz
jobbacsabba
üzenetére
Nyákra nem tudtam forrasztani, mert ott egy ragasztóréteg is volt rajta, így maradt a vágás.Vágtam, forrasztottam, majd ment rá egy kis zsugorcső is.
Ahogy méregettem kb. 5, 5,2 volt körül indul el és már akkor használható légáramot kelt.Fekszik és sajnos lóg.., azért sajnos, mert így van egy, kb. 10 cm-ről hallható ciripelése, az is csak 10 volt felett. Bent a házban egyátalán nem lehet hallani.
A többi cooler master venti is cserére kerül hamarosan és akkor végre csönd lesz (most sincs nagy hangzavar
) Azok már függőleges helyzetben lesznek, és le vannak szabályozva kb. 6 voltra.
Ez volt a próbadarab, és bevált! -
Dirtyz
őstag
válasz
jobbacsabba
üzenetére
Köszi, nem ismertem ezt a cikket!
Közben beletúrtam a tápba, sajnos fixen van beforrasztva a venti, így barkácsolhatok én is. -
Petzval
senior tag
válasz
jobbacsabba
üzenetére
"Minél nagyobb a légszállítás (persze ha a max. fordulatszámok közel azonosak), ezt annál alacsonyabb fordulaton hozza a ventilátor, tehát halkabb lesz"
Nem! Alacsonyabb fordulaton kisebb a levegőszállítás!A fordulatszám növelésével egy ideig nő a szállítás de nő a turbolencia ami a zajosságot növeli mert a lapátok között övénylő levegő rezegteti a lapátokat. -
Petzval
senior tag
válasz
jobbacsabba
üzenetére
Persze! A túl nagy levegőszállítás is zajosodást okoz.
-
mitkov77
aktív tag
válasz
jobbacsabba
üzenetére
Nem a matrica, mint inkább a garancia.

-
mitkov77
aktív tag
válasz
jobbacsabba
üzenetére
Nem tudom meglehet, de én nem tapasztaltam még, pedig szedtem már szét pár tápot. Csavar nem volt védve.. talán a rögzítésnél matrica, de arra sem emlékszem, h lett volna ilyen korlát. Meg kell nézze, ha nincs akadálya a cserének, akkor kicserélheti

Új hozzászólás Aktív témák
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Popup boltot nyitott a Dreame a Westendben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Könyvajánló
- Projektor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- SörcsaPH!
- Arc Raiders
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- További aktív témák...
- 3x Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm ventilátor szettek, fehér/fekete, normal/reverse blade!
- Corsair iCUE SP120 RGB ELITE - iCUE ML120 RGB ELITE
- Corsair AF120 RGB Slim INGYEN FOXPOST
- Be Quiet Shadow Wings 2 PWM-900rpm 140mm ultra csendes venti pack (5db)
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
) Azok már függőleges helyzetben lesznek, és le vannak szabályozva kb. 6 voltra.