Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- 
			  LOGOUT Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai: 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

thlacko csendes tag válasz  DonThomasino

üzenetére DonThomasino

üzenetéreIgen, az ár ennyi, de vidékre szállítással együtt az már 4-5000. És valóban tudom, hogy nekem kell eldöntenem, de a véleményeteket kikérhetem azért, mondjuk igazából csak hangosan gondolkodtam  
 Mert 10 körül azért már lehet venni akciós chieftecet mondjuk, esetleg kicsivel fölötte.
 Amúgy mindenki ezt a swif2-t linkeli, ami elhiszem hogy tuti és halk is, de ez közel sem szállít annyi levegőt mint a gyári gondolom, és ezáltal csökkenhet a táp élettartama szerintem, Mondjuk az egy év amit írtál az elgondolkodtató. Amúgy van progi bármi, amivel lehet figyelni a táp hőmérsékletét?
 Amúgy ha már így belelendültem, tegnap szétkaptam a tápot, kézzel alig tudtam elforgatni a ventit. Kifúj, amennyire lehet, matrica le, gumi dugó ki, és wd40 adj neki, ennek hatására úgy pörög mint újkorában. 
 Mondjuk feltételezem ez csak ideig-óráig fog működni sajnos. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- Path of Exile (ARPG)
- Videószerkesztés
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- Xbox Series X|S
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő