- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- body007: Magyarország kifosztásának története
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szente
addikt
Hali!
...mert a primer borda keményen megüthet!
Igen ezt már régebben megtapasztaltam, úgy hogy vigyáztam, hogy máshoz ne érjek.
Ha jól gondolom, akkor a ventinek a feszt a táp adta.
Igen, írtam is, hogy csak a sárga vezeték volt bekötve az alaplapba.
Ez eggyel több ok, hogy ne a Coolink ventivel használd a tápot! Hab a tortán, hogy még szét is volt szedve és még így is "melege" volt (kb. 50%-os leadott teljesítménynél).
Ha melege volt, akkor miért nem kapcsolt feljebb a venti?
Az eredeti YL ventije siklócsapágyas, így ha csak felhangosodott vagy hangosnak találod eleve, akkor esetleg szóba jöhetne a siklócsapágy újrakenése rendesen csapágyzsírral. Nagy valószínűséggel halkabb lesz.
Augusztusban vettem a tápot, szóval alapból hangosnak találtam. Konkrétan ez volt a leghangosabb eleme a gépemnek. Szóval szerintem feleslegesen kenegetném.
De ha csak egy próba volt, akkor ez ügyben nem mondtam semmit sem.
Nem csak próba volt, beszereltem a ventit.Tényleg érdekel, hogy a langyos-meleg miért rossz a tápnak, illetve akkor miért nem kapcsolta feljebb a ventit. Én úgy gondolom, hogy még van tartalék benne, ha teljes terhelésen csak 75-80%-on hajtotta a ventit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- Noctua NF-F12 PWM venti
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Noctua nf a14 pwm 3db + nf a15 pwm 1db
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest