- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
takacsbotond
őstag
Kifejtenéd kicsit bővebben?
Igen, sajnos csak a bequietekben, meg 1-2 Chieftech tápban van normális venti gyárilag.
Bár volt, hogy pár hétig vga nélkül maradtam, és addig passzív üzemmódban ment a gépem, és a HDD is bőven elég volt hozzá, hogy ne halljam (még csak azt sem lehet mondani, hogy valami hangos HDD lenne, ugyanis egy WD Greenről van szó).
Mondjuk szerintem is jobban jársz, ha eladod azt a CM tápot, nem egy életbiztosítás.Én biztos nem merném rábízni a gépem. -
takacsbotond
őstag
Az én tápomba is egy Enermax TP van most, de ha kivenném nem tudnám mivel hűteni + forrasztva van.
Lehet kicsit elfogult vagyok, de csak jókat tudok róla mondani.Ha nem hajolok oda hozzá egyáltalán nem is hallom a hangját, és sokkal halkabb mint a gyári.
Ha nem lenne ilyen drága, a házamat is ilyen ventik hűtenék. -
takacsbotond
őstag
-
takacsbotond
őstag
KELLEMES ÜNNEPEKET, ÉS HALK TÁPOT MINDENKINEK!
-
takacsbotond
őstag
válasz
Trebor0522 #2662 üzenetére
És tényleg!
-
takacsbotond
őstag
válasz
Trebor0522 #2660 üzenetére
Alacsony feszen indul, manuálisan állítható az rpm, a legtöbb táppal kompatibilis, viszonylag halk.
Jelenleg az én tápomban (FSP Aurum Gold 700W) is egy ilyen teljesít szolgálatot, és rajtam kívül többen is használják a fórumban megelégedéssel. -
takacsbotond
őstag
válasz
Trebor0522 #2658 üzenetére
Egy Enermax Twister Pressure UCTP12P szerintem jó lenne a tápodba!
Az viszont érdemes lenne vásárlás előtt megnézni, hogy ugyan ott vannak-e a csavarhelyek... -
takacsbotond
őstag
válasz
Trebor0522 #2656 üzenetére
Szia!
Pontosan milyen venti van benne gyárilag?A 135mm nem egy szabványméret, 120, vagy 140mm-est tudunk ajánlani (általában az előbbi szokott lenni tápokban).
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest