- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ruszki
senior tag
"....bár ha elsőre sikerül neki akkor ingyen volt. "
Erre figyeljetek mert ez életkorhoz kötött, 35 alatt kell lenni!
Igen én már öreg vagyok és benéztem 37
Nekem kb két hete lett meg a B2 középfok, utána is jártam de:"Jogosultsági feltételek
Az első sikeres komplex nyelvvizsga díjának megfizetéséhez nyújtott támogatást az a személy veheti igénybe, aki
- a sikeres komplex nyelvvizsgáról, egyesíteni kívánt részvizsgák esetén a második sikeres részvizsgáról kiállított nyelvvizsga-bizonyítványon megadott vizsganapon,
- a komplex nyelvvizsgával egyenértékűséget igazoló érettségi bizonyítvány, tanúsítvány kiállításának napján, illetőleg
- a komplex nyelvvizsgának megfelelő, honosított nyelvvizsga esetén a honosítási határozat kiállításának napján
a 35. életévét még nem töltötte be, vagy..."
By the way, nem tudom Rivaul hány éves! -
Rivaul
addikt
Nem minden alma arany. Több éves modellem van
Mivel magamnak szeretném az angolt megtanulni jobban, így nem fűz hozzá anyagi érdekem. Itt vidéken ahol lakunk, egy helyesebb Magyarral is túlképzett vagy
Nem akarom eljátszani a gyufa árus lányt, nem arra ment ki. Természetesen ha befektetésként nézzük amiből évekig profitálhatsz, akkor igazatok is van. Viszont jelen helyzetben tényleg nem számít annyira, hogy az amúgy is kicsiből elvegyek akár "kicsit" is. Mert egyszerűen meg van a fontossági sorrend. De nem akartam offolni. Így is köszönöm szépen a segítségeteket.
-
törölt tag
A magam részéről abból indulok ki, h 1. nem hazudik, 2. nem hülye. Nektek meg miért kell más pénztárcájában turkálni? Ha 3műszakban dolgozik, nemigen keresi halálra magát, simán lehetnek filléres gondjai. És nem nyomozok utána, de simán lehet, h az iphone-t sem ő fizette, mert pl használtan ajándékba kapta. Aztán persze lehet, h nektek van igazatok, és vjában hülye, aki nem tudja, hogyan kell spórolni, v csaló, aki igyekszik ingyenélni, és kisírni, h vki vegyen neki egy programot. Csak nem hiszem el
Új hozzászólás Aktív témák
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- TPM (trusted platform module) topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- wireless, bluetooth hangfalrendszereek
- Borderlands 4
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6 i9-11950H 64/1TB NVIDIA A5000 16GB (2 Millió)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest