Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WireGuard VPN a mindennapokra
- VHS digitalizálás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
veterán
Csak rá kell klikkelni egy minőségi pl.Science,vagy Times magazin honlapjára és máris rájössz,hogy a gyorstalpaló,inkább a beszédre fókuszáló tanfolyamok nem elegek egy cikk megértéséhez.És akkor nem beszéltünk még szépirodalomról.De ha csak beszélni akar az ember,kihagyva a rádiós /tv-s műsorokat,filmeket,könyveket,irodalmi és/vagy tudományos lapokat,és zenét akkor elég egy "könnyű" kis középfok valamelyik ócsó nyelviskolában és máris úgy beszél angolul mint egy nyóckeres magyarul.

-
BÁ Nutrition
addikt
hát gondolom azért mert semmi értelme sincs. az a baj hogy akár a kiejtést nézem origóéknál akár a szóhasználatot, az teljesen eltér a valóságtől, mert kb azt várják el hogy úgy beszélj mint egy 100 évvel ezelőtt élő író. de a kiejtés még durvább szerintem, azt amit ők kérnek a világon nem beszélik szerintem 1-2 millióan se. még angliában is ha elhagyod londolnt legalább 60 km-re akkor totál más kiejtéseket hallasz, és mivel ez a nyelv több kontinensen terjedt el ezért elképzelheted mekkora különbségek vannak. salgótarján nincs messze pestól aztán...

egyik angol munkatársammal mindíg azon röhögtem hogy simán megbuktatnák a nyelvvizsgán, persze lehet nem mernék aztán
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest