Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Amazon Kindle JailBreak
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garry84: Sumák aprós?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zharkanyi
tag
válasz
#76896256 #2892 üzenetére
Hallgattam sok Effortless English-t. Kicsit lassabb tempóban, mint ahogy javasolták, de ezzel csak időben húztam el kétszer olyan hosszúra. Az óraszám megvolt, túl voltam 15 leckén (15x2x7 óra) és amennyire tetszett az elején annyira megutáltam a végére. Teljes agymosás, nem embernek való.
Kerestem podcast-okat, melyek között azóta is csapongok. BBC-s rövidek, Luke's English Podcast, Voice of America és még másik legalább 4-5 féle, ami nem olyan állandó visszatérő, mint az előbbi három, de azokban is van több óra.
Ég és föld. Nem kell hánynom, mikor elkezdődik. Ha valami olyan téma van, ami érdekel, akkor azt rákoncentrálás nélkül is felfogom. Ha nagyon távol áll tőlem a téma, akkor meg át is ugrom. Össze sem hasonlítható mennyivel jobb így és (bár nem hiszem, hogy így van) még akkor is ezt tenném, ha amúgy az EE időben hatékonyabb lenne.Igazából azt várom mikor fogok tudni nem angoltanulóknak szánt podcast-et hallgatni. Ott végképp csak olyat hallgatnék, ami témájában érdekel. Szórakoznék és közben tanulnék. Most azért ez még csak félig van így.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Battlefield 6
- Cudy routerek
- Óvodások homokozója
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest