- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
BonFire #2132 üzenetére
Teljesen kezdőként kellett volna kipróbálnod.
Meg az se mindegy hány éves vagy, mennyire van kedved tanulni és Nálad milyen módszer válik be.
Alap ismerkedésre, pár szabály bevésésére jó. Természetesen sok a hibája, kicsi a szókincse de pont az Általad említett több forrásból tanulásnál, lehet kezdőként az egyik...
Anno mikor gyerek voltam, vagy negyven éve, csináltak KRESZ parkot az iskolásoknak, ahol kerékpárral lehetett gyakorolni a táblákat, szabályokat. Természetesen az ott végzett gyakorlás után sem adtak 350-es Jawa-ra jogsit, de nem is az volt a cél.
Alapvetően a Duolingo szerintem inkább az angolról más nyelvvel ismerkedőknek készült, ráadásul a magyar verzióból nem is folyhatott be sok pénz, a nekünk drága fizetős verzió miatt. Arra elég, hogy alapvető szabályok betartását begyakoroltassa. Mindig nálad lehet stb.
Tudsz egyébként jó appot, ami tényleg segít? Igazából a nézzél filmet és olvass eredeti nyelven kurvára nem sokat ér kezdőként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPad topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Így használod a ChatGPT-t
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest