Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- talmida: My Art II.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, hát a kérdéseid érzékenyen érintenek. Nem számszerűsíteném, túl sokat gépezek. A tanulás rovására. De most átalakulóban van.
Nem elkeseríteni akarlak, de egyre többet kell majd tanulni. A tananyag egyre több lesz, amit csak folyamatosan lehet megtanulni, nem pánik szerűen,nem előző este. Kell idő az elmélyülésre.#11 Sok múlik azon is, hogy a szülők mennyire hajtják, motiválják a gyereket.
Volt egy srác, megkérdeztük tőle, hogy sikerült neki a vizsga, meg hogyan tudott rá felkészülni, azt mondta, egyedül volt az albérletben, se tv, se számítógép. Vannak, akik így tudják.
Az meg, hogy heti akárhány órát sportol, az bármibe bele kell férjen. Főleg középiskolában. Kezd el számolni, mennyi időt töltesz a gép előtt naponta, ne átlagot, stopper. Számold mennyit tanulsz, nap végén összegezd, majd a heti eredményt. Ezt csináltam, nagyon megdöbbentem mennyi időt szúrok el a gép előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Pro Retina 16" M5 Pro 18CPU / 20C GPU / 24GB / 1TB - 1 Év Apple Garancia
- Samsung Galaxy Flip 7 256 Gb
- Steam Deck 512 Oled (100%os akku)
- Apple MacBook Pro 14 M5 PRO 15C CPU/16C GPU / 24GB / 1TB SSD (MGDR4MG/A) Space Black
- APPLE MACBOOK PRO 14 M5 MAX 18C CPU/32C GPU/36GB/2TB SSD (MGDU4MG/A) SPACE BLACK
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás / ÚJ AKKUMULÁTORRAL!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- HP omen 17-w131ng bontva
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest