Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
szerintem nem jó a hozzáálásod
de most mond meg miért lenne jó neked ha mi diákok szívnánk ?
meg semmivel se lenne jobb neked, mert az adó maradna ugyan annyi csak másra költenék el ...
akkor vezessük be a bölcsödétől kezdve végig a díjat aztán akkor legalább mindenki élete végégig fizethet azért, mert szeretett volna tanulni (legjobb esetben) valami hasznosat, vagy olyat amivel szeretne élete hátralévő részében foglalkozni is -
DaSilva
senior tag
na azt nem csodálom, hogy nem láttad.
ahogy a poltopik kinéz.
de ha megmarad ez a topik:
a minőségi felsőoktatásnak az intézmények közötti valódi versenyhelyzet = piacosítás = állami támogatás megszüntetése = büntető méretű tandíj a záloga.
Mivel a kevésbbé tehetősek elől természetesen nem akarjuk elzárni a lehetőséget, államilag dotált tandíj-hitellel és okos ösztöndíjrendszerrel kompenzálni kell.
A jelenlegi felállás amellett, hogy a tömegképzésnek kedvez, ami egyértelműen a minőség és a munkaerőpiac rovására megy, jogos aggályokat vet fel olyan esetben is, ha valaki kivándorol külföldre a diplomájával. Én pl nem annyira vagyok lelkes a tudattól, hogy majdan Angliában meg Norvégiában praktizáló orvosok kiképzését fizetik az adómból, márpedig a friss diplomás orvosok tetemes hányada lelép. -
Skipp
senior tag
Adókból fizetik, de cserébe mindenkinek (Neked/Józsi/Náncsi néni a sarokról) lehetősége van résztvenni a felsőoktatásban.
Meg nem akarok pályakezdőként azzal foglalkozni, hogy jééé mennyit kell visszafizetnem.
A minőségi képzés az országnak és egyénnek az érdeke, más kérdés, hogy ez nem valósul meg. Szűrésként tudnám még elképzelni, de így se lenne jó, mert ugyanúgy lehet valaki szegényként roppant okos (és emiatt visszahátrálna, hogy úristen mennyit kell majd akkor fizetnem, meg könyvek nem olcsó dolgok így sem...), mint gazdagként iszonyat hülye...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Gumi és felni topik
- iOS alkalmazások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Harmadjára is bemutatta ugyanazt a Huawei
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest