Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Safe Mode az agyban
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
???

ember ki mondta hogy 50 éves koráig legyen ingyen? (halkan jegyzem meg, hogy 13 félévnél többet sehogy nem tudsz ingyen felőoktatásba járni, akárhány helyen is csinálod)
szerintem azt mondtam h meg kell hogy legyen a lehetősége mindenkinek, hogy képzettségének megfelelő iskolát végezzen és nem azt hogy meg kell hogy legyne a lehetősége, hogy egész életében ingyenélő legyen
a kormánnyal meg sztem ez sehogy enm függ össze (mellesleg kb. tavaj v tavajelőtt hozták ezt a 13 féléves küszöböt, addig ugyanis lehetett volna csinálni amit leírtál...)
#275: hol írtam én olyat, hogy legyen 6 diploma ingyenes
értelemszerűen, egy darabra gondoltam, mint amennyi ingyenes is 
[Szerkesztve] -
Kobe
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPad Smart Keyboard
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

10 félévet megfinanszíroz, vagy éppen 12-14 félévet attól függ hol kezdte, onnantól kezdve hogy eltöltött a limitet akármilyen intézményben, fizethet mint a katonatiszt